Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Erkan Petekkaya Acılar İçerisinde Hastaneye Kaldırıldı! Erkan Petekkaya'nın Doktorundan Resmi Açıklama Geldi!

Star TV'de ekrana gelen Sana Söz dizisinde oynamakta olan Erkan Petekkaya, adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu hastaneye kaldırılmıştı. Ameliyat olacağı haberi gelince herkes şaşırdı. Peki şimdi ünlü ismi nasıl bir operasyon bekliyor? Ameliyat öncesi açıklama yaparak hayranlarını şaşırttı. Erkan Petekkaya'nın sağlık durumu nasıl?

Dizi Setinde Olay Çıktı! Erkan Petekkaya’nın Dizisi Başlamadan Bitme Kararı Aldı

Sana Söz dizisinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya, dizide canlandırdığı karakter ile gündeme geliyor. Böbrekleriyle ilgili yaşadığı bir sıkıntıdan sonra ünlü oyuncunun nasıl bir hamlede bulunacağı merak edildi. Hastaneye gittikten sonra kendisinin ameliyat olması gerektiği vurgulandı. Merakla beklenen gelişmelere ise oyuncunun sağlık durumu eklenmişe benziyor. Kırmızı Oda'daki Sadi karakteri ile geçtiğimiz yıldan beri adından söz ettiriyor. Oyuncunun böbrek taşlarıyla ilgili sıkıntı yaşadığı bilinmekte. Ancak şimdi durumların daha farklı olabileceği söyleniyor.

Yıllar Önce Ameliyat Olmuştu

Bundan 4 yıl önce böbrek taşlarından ötürü ameliyat olan oyuncu bu sefer yine operasyon geçirecek. Ancak kendisi ameliyat öncesi şaşırtıcı bir açıklamada bulundu. Ameliyatı ne zaman olacağını açıkladı.

Yoğunluktan Ötürü Erteledi!

Küçük bir operasyon geçireceğini belirten Erkan Petekkaya, olacağı ameliyatı şimdilik ertelediğini belirtti. Bunun nedeni ise dizi setlerinin yoğun geçmesi olarak kaydedildi. Sağlığını kenara bırakarak işine dönmesi kimilerinin takdiriyle sonuçlanırken kimi izleyiciler de oyuncu için üzüldü.

Yazar: Haberci
<