Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Emre Altuğ ve Çağla Şikel'in Boşanma Maddesi Yıllar Sonra Ortaya Çıktı!

Çağlar Şikel ve Emre Altuğ ile ilgili öyle bir iddiaya yer verildi ki herkes şok olacak. Boşanmalarında tazminat cezalı bir madde ekledikleri iddia edildi. Eğer o şartı çiğnerlerse yüklü miktarda ödeme yapmak zorunda kalacaklar. İşte detaylarıyla birlikte yaşananlar...

Çağla Şıkel

Geçmiş yıllarda yaşadıkları mutlu evlilikle birlikte hayranlarının dikkatini çeken Emre Altuğ ve Çağla Şikel çifti, 2015 yılında boşanmıştı. Bu gelişmenin hemen ardından sessiz sedasız bir şekilde yollarını ayırdılar. Ancak görüşmeyi sürdürdüler. Çocuklarının bundan etkilenmemesi için ellerinden geleni yaptılar. Ancak son zamanlarda boşanma maddeleri arasında öyle bir detayın yer aldığı belirtiliyor ki duyduğunuzda şok olacaksınız.

Tazminat Cezalı Madde Koydular!

İddialar doğrultusunda Emre Altuğ ve Çağla Şikel'in boşanma şartlarına koydukları madde dikkat çekti. İkili hakkında  “Çağla Şıkel ve eski eşi Emre Altuğ’un boşanmanın sonrasında çocuklarının magazinsel durumlardan etkilenmemesi adına yeni aşklarıyla görüntü vermemek üzere anlaştıkları öğrenildi." ifadesine yer verildi. Öte yandan "boşanmanın sonrasında bugüne kadar sevgilileriyle poz vermeyen çiftin, yaptığı anlaşmada her iki taraftan birinin basında aşk fotoğraflarının çıkması durumunda yüklü miktarda tazminat ödeyeceği”  açıklaması da büyük ses getirecek. Böyle bir boşanma maddesinin olup olmadığı merak ediliyor. Gelinen noktada çeşitli detaylara değiniyor olacağız.

Yazar: Haberci
<