Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ece Üner'le Susma Yayından Kaldırıldı! Kanal D'den Ayrılık Açıklaması

Ece Üner, son haftalarda istenilen reytinglere ulaşamıyor. Programın izlenmemesi kanalı harekete geçirdi. Kanal D öyle bir karar aldı ki duyanlar şaşırdı. Çünkü artık büyük bir değişim yaşanacak. Ece Üner programdan istifa etti mi? Ece Üner'le Susma programı bitecek mi? Kanal D'nin ayrılık kararı çok konuşulacak.

Ece Üner'le Susma Yayından Kaldırıldı! Kanal D'den Ayrılık Açıklaması

Ece Üner'in sunmakta olduğu program beklenen ilgiyi bir türlü göremedi. Rakip programlara göre reytinglerde düşük sıralarda yer alması dikkat çekiyordu. Pek çok kişi nasıl bir gelişme yaşanacağını merak etmekteydi. Ece Üner'le Susma programı final yapacak mı ? Kanalın aldığı karar açıklandı ve pek çok kişi şaşkınlığını gizleyemedi.

Yapımcı Şirket Değişti

Bloom Medya ile olan anlaşma sonlandırıldı. Ece Üner'le Susma programı için yapımcı şirketin değiştirildiği öğrenildi. Bundan sonraki süreçte PH Yapım ile çalışmalar yürütülecek. Böylelikle Kanal D'de düzenli olarak program sunan Ece Üner'in daha başarılı olması amaçlanacak. Reytinglerin yükselmesi konusundaki çabası ve azminin karşılığını alabilecek mi göreceğiz.

Ece Üner Reytingleri Artacak mı?

Ünlü sunucunun reytinglerle ilgili yaşadığı sıkıntı artık son bulur mu bilinmiyor. Ancak Kanal D bünyesinde daha fazla izlenmeye sahip olması gerekmekte. Hakan Ural'ın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programının da benzer yapımcı şirket bünyesinde yayınlandığı ortaya çıktı. Yani PH Yapım'dan bu konuda çok şey bekleniyor. Müge Anlı ve Esra Erol gibi önemli rakiplere karşı reytinglerde başarı elde edip edemeyeceği yakında belli olacak.

Yazar: Admin
<