Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ebru Şahin ve Cedi Osman Tatilin Ardından Güzel Haberi Duyurdu! İkili Evleniyor mu?

Sevgilisi Cedi Osman ile Çeşme'de görüntülenen ünlü oyuncu Ebru Şahin, Afrika'da tatilini tamamladı. Keyifli pozlarla Instagram hesabında hala anlarını adeta mutluluk saçtı. Ünlü oyuncu Ebru Şahin Afganistan tatilinin ardından soluğu Çeşme'de aldı.

Ebru Şahin ce Cedi Osman Tatilin Ardından Güzel Haberi Duyurdu! İkili Evleniyor mu?

Çok eğlenceli ve farklı deneyimler yaşayan Ebru Şahin, Afrika'da tatilinin bitmesinin ardından tatile devam etmek için Çeşme'ye gitti.

Ebru Şahin, gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi

Ebru Şahin, gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi. Tatile sonrasında İstanbul'da Hasan Can Kaya'nın programını izlemek için gelen oyuncu basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile birlikte etrafa mutluluk saçtı. Ebru Şahin ve Cedi Osman ikilisi muhabirlerin sorularını da yanıtlamayı unutmadı. Verdikleri cevaplar da ise Ebru Şahin Afrika'nın çok uzun yıllardır gitmek istediği bir yer olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu Afrika tatilinin ardından soluğu Çeşme’de aldı

Ünlü oyuncu Afrika tatilinin ardından soluğu Çeşme’de aldı. Ünlü oyuncu," böyle bir fırsat bulmuşken de öyle değerlendirmek istedik. Çok güzel, çok keyifli geçti. Kültür tatil oldu bizim için güzel tecrübelerle döndük diye konuştu. Cedi Osman ise, Afrika tatilinin çok güzel olduğunu ve gördüklerinden çok etkilendiğini ifade etti.

Ebru Şahin ise kabile ziyaretlerini unutmaz olduğunu anlattı ve unutulmaz deneyimler yaşadığının altını çizdi. Ebru Şahin anlattığı üzere Çeşme'de kısa bir tatil yaptıklarını ve buraya evleri gibi düşündüklerini anlattı. Amerika'ya taşınmak gibi bir gündeminin olmadığını da söyledi.

Ebru şahin, yeni projesi hakkında sürpriz gelişmelerin altını çizdi

Ebru şahin, yeni projesi hakkında sürpriz gelişmelerin altını çizdi. ATV ekranlarında yayınlanacak olan destan dizisi ile anlaşan Ebru Şahin Akkız karakterini canlandıracak. Hikâyenin konusu olarak 8 yüzyılda geçeceğinin altını çizen Şahin, Destan dizisi ile ilgili olarak şu bilgileri de verdi. 8. yüzyılda geçen bir dönem dizisi. Hazırlıklara başladık şu an. Eğitim aşamalarımız var. Ağustos gibi çekime başlamayı düşünüyoruz. Güzel bir sezona başlayacağız" dedi. Müjdeyi veren Ebru Şahin yakın bir zamanda tatil dönemini bitirerek kendisini tamamen işe verecek.

Yazar: Haberci
<