Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ebru Polat Günlük Kazancının Yetmediğini Söyleyince Topa Tutuldu! Günlük Kazancı ise 40.000TL Olarak Açıkladı!

Ebru Polat'ın yaptığı açıklaması büyük ses getirdi. Güncel olarak kendisi hakkında neler biliyoruz yanıt bulmakta. Sosyal medyada öyle şeyler söyledi ki duyanlar ne diyeceğini bilemedi. İşte kendisiyle ilgili merak edilenler ve dahası haberimizde yerini alacak.

Ebru Polat

Ebru Polat, dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ünlü isimden gelen açıklama sonrasında pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar yanıt buldu. Öyle ki açıklamasıyla aslında ne kadar mutsuz olduğunu vurguladı. Güzellik salonlarından elde ettiği kazançla adından söz ettiren ünlü isim, bu noktada önemli bir kazanç kapısı oluşturduğu görülüyor. Yaptığı açıklama ile de farkını korudu.

Çok Mutsuz Olduğunu Açıkladı

Ebru Polat, açıklamasında çok mutsuz olduğunu açıkladı ve önemli ifadelere yer verdi. Kendisinden gelen açıklamada ''Kendime yaptığım haksızlıklar... Ne kadar sıkıldım, ne kadar bıktım her gün aynı şeyleri yapmaktan... Beni asla anlamayan duygu fakiri insanlarla mutsuz olduğum ortamda kalmaktan, enerjimi emmelerinden, sığ fikirlerini, sıradan hayatlarını bana empoze etmeye çalışmalarından ve bunu normal görmelerinden... Ben özel bir ruhum, bünyem bunları kaldırmıyor. Mutsuzum kısacası çok mutsuz...' açıklaması şaşırttı.

Sosyal Medyaya Damgasını Vurdu

Sosyal medyada güzelliği ile de dikkatleri üzerine çeken Ebru Polat, bu noktada farkını ortaya koyuyor. Dolayısıyla güzel isimle ilgili çeşitli gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Sosyal medyada adından söz ettirmeye devam edecek.

 

Yazar: Haberci
<