Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Demet Özdemir'in Estetiksiz Hali Olay Oldu! Sosyal Medya Adeta İkiye Bölündü..

Demet Özdemir'in estetiksiz hali sosyal medyada olay olurken alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncunun hayranları ise adeta sosyal medyayı kasıp kavurdu ve işte haberin tüm detayları..

demet özdemir

Demet Özdemir magazin gündeminde en çok konuşulan isimler arasında yer alırken alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncunun estetiksiz fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada adeta olay oldu. Demet Özdemir hayranları ünlü oyuncunun her ne kadar zayıfladığını dile getirse de kimi sosyal medya kullanıcıları ise bunun zayıflık değil estetik olduğunu savundu.

demet-ozdemir-estetiksiz-hali.jpg

Bunun ile birlikte kimi sosyal medya kullanıcıları ise alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncu Demet Özdemir'e estetiği yakıştığını ifade ederek bu durumu böyle özetledi. Ünlü oyuncunun estetiksiz fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından adeta sosyal medyada Kaos ortamı oluşurken Demet Özdemir hayranları da bu noktada ayrıştı.

demet-ozdemir-estetiksiz-hali-001.jpg

Demet Özdemir'in Eski Hali Olay Oldu!

Alınan bilgiler neticesinde ünlü oyuncu Demet Özdemir'in estetik yaptırmasının ardından büyük değişim yaşaması sosyal medyada ve magazin gündeminde adeta gündem oldu. Bunun ile birlikte kimi Demet Özdemir hayranları ünlü oyuncuya estetiği çok yakıştığını söylese de kime hayranları ise ünlü oyuncunun zayıfladığını ifade ederek sadece Demet Özdemir'de küçük dokunuşların olduğunu dile getirdi.

Yazar: Haberci
<