Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol'un Yine Alişanı Çıldırttı! Alişan Buse Varol'dan Bu Gidişle Ayrılacak..

Buse Varol'un yaptığı paylaşımla beraber hayran sayısı bir anda arttı. İddialı pozuyla gündeme gelen ünlü isim, eşinin dikkatini çekti. Peki Buse Varol nasıl bir paylaşım yaptı? Ünlü oyuncu yakın zaman sonra Fox TV'de yayınlanacak dizide oynayacak. İşte diziye dair bilinmeyenler...

Alişan Eşi Buse Varol'u Kontrol Edemiyor! Alişan'dan Eşine Gözdağı

Son ayların konuşulan çifti Buse Varol ve Alişan, yine sosyal medyada adından söz ettirdi. Buse Varol öyle bir paylaşım yaptı ki insanlar nasıl tepki göstereceğini şaşırdı. Sırt dekoltesi ile iddialı bir giriş yapacağını herkese gösterdi. Beğeniler adeta yağmur olup taştı. Takipçi sayısına rağmen güzel bir beğeni sayısı elde etti. Peki ünlü isim yakında hangi diziye başlayacak? Alişan Buse Varol'un dekolteli fotoğrafı için neler söyledi?

Sırt Dekoltesi Beğenildi

Buse Varol'un giydiği kıyafetteki sırt dekoltesi, moda duayenleri tarafından da beğenildi. Sosyal medya kullanıcıları ünlü isim için güzel yorumlar yaptı. Yakında Fox TV'de yayınlanacak dizide oynaması beklenen Buse Varol, hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor.

Hangi Dizide Oynayacak?

Buse Varol'un hangi dizide oynayacağı henüz kesinleşmedi. Dolayısıyla beklemeye devam ediyoruz. Oyuncunun yakın zamanda bir açıklama yapması bekleniyor. Hazırlıklar tamamlandığında Fox TV resmi sosyal medya hesabından da duyuru yapılacaktır. Alişan'ın fotoğraf hakkındaki yorumundan sonra gözler yine Varol'a çevrilmişti. İkilinin arasında sıkıntı olduğu iddia edilse de henüz bir problem yaşamamışlar gibi duruyor. Ayrılık iddialarının asılsız çıktığı pek çok kez haberlere yansıdı. Hatta yüzüğü olduğu halde yüzüksüz fotoğraf çektirdiğine yönelik bir haber dahi yapılmıştı. Buse Varol, tüm iddiaları kibar bir şekilde reddetti ve sakinliğini korudu.

Yazar: Admin
<