Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Aslı Enver Mutluluğa Doğru İlk Adımı Attı! İlişkisini Açıkladı!

Aslı Enver'in açıklamasıyla birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Öte yandan bizleri hangi gelişmeler beklemekte? Son zamanlara damgasını vuran ünlü isme dair bilinmeyenler yanıt bulacak. Aslı Enver şimdiki sevgilisi ile ilgili öyle bir açıklamaya imza attı ki duyanlar şaşırdı.

aslı enver

Aslı Enver, ilişkisi ile adından söz ettiriyor. Ünlü isme dair neler biliyoruz? Kendisinin son zamanlarda iş adamı ile birlikte olduğu bilinmekte. Yaz ayının başından beridir görüşmekte olduğu sevgilisi hakkında çeşitli sorulara yanıt verdi. Daha önce ayrıldığı farklı bir iş adamı ile gündemdeydi. Ancak aylar sonrasında kendisinin Berkin Gökbudak ile ilişkisi olduğu ortaya çıktı. Ünlü oyuncudan gelen açıklama ise hayranlarını dahi şaşırtmış vaziyette.

Aslı Enver Açıklaması Gündem Oldu!

Aslı Enver'in yaptığı açıklama herkesi şaşırttı. Kimse böyle bir detay beklemiyordu. Kendisine sorulan soruları içtenlikle yanıtlayan ünlü isim, “Berkin Bey’le ilişkiniz devam ediyor mu?” sorusuna “Evet evet. İyi gidiyor, süper” yanıtını verdi. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte çeşitli ifadelere de yer verilmiş oldu. Son zamanların konuşulan ismine aşk sonunda güldü. Kendisi de bu durumdan fazlasıyla memnun gözüküyor.

İşin İçinde Evlilik Var mı?

Aslı Enver'in Berkin Gökbudak ile evliliğe nasıl baktığı merak edildi. Bu noktada herhangi bir açıklama gelmemiş olsa da eğer ilişkileri böyle güzel devam eder ise ünlü oyuncudan sürpriz gelebilir. Bu noktada büyük bekleyiş sürüyor gibi.

Yazar: Haberci
<