Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Anlaşılan Mehmet Dinçerler Hadise'yi Hiç Sevmemiş! Mehmet Dinçerler Bu Sefer Başka Bir Sanatçı ile Görüntülendi!

Mehmet Dinçerler'den gelen adım ile birlikte herkes şok üstüne şok yaşadı. Düğünde kiminle birlikte görüntülendiği soruluyor. Kuveytli güzel şarkıcı ile samimi görüntüleri bir anda internete düştü. Peki ya aralarında bir aşk mı yaşanıyor?

Mehmet Dinçerler

Mehmet Dinçerler, Hadise ile boşandıktan sonraki süreç içerisinde magazin gündeminden bir türlü düşmüyor. Dolayısıyla kendisiyle ilgili bu gelişme sonrasında bilinmeyenlere de yer verildi. Mehmet Dinçerler hakkında neler biliyoruz? Ünlü sanatçı Hadise'den gelen adımda boşanacaklarına yönelik bilgiler verilmişti. Boşanma gerçekleşeli 1 ay kadar oldu ve bu gelişme sonrasında ikilinin magazin gündeminden düşmemesi şaşırttı.

Rawan Bin Hussain ile Görüntülendi

Mehmet Dinçerler'in bir düğünde Kuveytli şarkıcı Rawan Bin Hussain ile görüntülendiği belirtildi. Bu gelişme sonrasında kendisiyle ilgili neler biliyoruz belli olacak. İkili arasında neler yaşandığı çok soruldu. Sosyal medyada büyük ses getiren bu durumla birlikte bilinmeyenleri aktarıyoruz.

Henüz Açıklama Yok

Mehmet Dinçerler, bu noktada sessizliğini korumakta. Dolayısıyla ünlü isimden nasıl bir açıklama geleceği zamanla belli olacak. Ancak kendisi açıklama yapmamayı tercih ediyor. Mehmet Dinçerler'den gelecek hamleler doğrultusunda aşk hayatında neler yaşandığı da belli olabilir.

Yazar: Haberci
<