Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Alişan O İsme Resmen Savaş Açtı! Alişan İle O Mekanda Buluştular..

Alişan ve Ebru Yaşar'ın küstüğü iddia ediliyor. Araları bir anda bozuldu ve hayranları çok şaşırdı. Apar topar bulunduğu mekanı terk eden Alişan, Ebru Yaşar ile ne yaşadı? Buse Varol'un da olayla ilgili yorumu merak edildi. İşte o geceye dair yaşanan bazı gelişmeler...

alişannnn.

Alişan ve Ebru Yaşar arasında bir sorun yaşandığı iddia ediliyor. İkili aynı sahnede sırası ile sahne aldı. Daha sonra yaşanan bazı gelişmeler sosyal medyaya bomba gibi düştü. Peki Ebru Yaşar ile Alişan küstü mü? Yıllardır süre gelen dostluklarının sona erdiği düşünülüyor. Yaşanan bu gelişmeyle beraber Ebru Yaşar'dan açıklama geldi.

Ebru Yaşar Alişan'ı İstemedi mi?

Ebru Yaşar, Alişan ile aynı yerde sahne aldıktan sonra birlikte röportaj vermeleri bekleniyordu. Ancak söylenenlere göre Ebru Yaşar bunu istemedi. Daha sonra Alişan eşi çocukları ve Ceylan ile bulunduğu mekanı terk etti. Aralarında gerginlik yaşanıp yaşanmadığı ise Ebru Yaşar'ın ifadelerinden sonra belli oldu.

Ebru Yaşar Sorun Yok Dedi!

Ebru Yaşar ise uzun süreli dostluklarına dikkat çekerek ikili arasındaki gelişmeleri yorumladı. Bir türlü denk gelemediklerinden bahsetti ve buradan anlaşılıyor ki herhangi bir sorun yaşamadılar. Ancak sosyal medyaya çok farklı yansıyan görüntüler sonrasında bazı takipçiler duruma isyan etmişti. Son olarak Ebru Yaşar'ın açıklamasıyla her şey daha da aydınlanmış oldu.

Yazar: Admin
<