Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Aleyna Tilki'nin Yeni Sevgilisi Çevresindeki Herkesi Tehdit Etti!

Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde restoran çıkışında yanında bir erkekle göründü. Sevgilisi olduğu iddia edilen kişinin magazin mensuplarıyla yaşadığı tartışma dikkat çekti. Restoran görevlilerini tehdit eden kişinin kim olduğu merak ediliyor. Aleyna Tilki yeni bir aşka yelken mi açtı?

6101b97e66a97c7de11e8ee7.

Ülkemizdeki genç şarkıcılar arasında olan ve çıkardığı parçalarla adından söz ettiren Aleyna Tilki, erkek arkadaşıyla yakalandı. Magazin mensupları ile arası iyi olan ünlü isim, bu sefer oldukça sinirli görüntülendi. Sevgilisi olduğu belirtilen kişi, kendisini çekmemesini istedi ve aksi takdirde olacakları sıraladı. Dikkat çeken bu gelişme sonrası pek çok kişinin Aleyna Tilki'nin yeni sevgilisini merak ettiği öğrenildi.

Aleyna Tilki'nin Sevgilisi Kim?

Ünlü sanatçının sevgilisi araştırılıyor. Restoran çıkışı görüntülenen ünlü isim ve yanındaki erkeğin kim olduğu sosyal medyada da gündem oldu. Araca binerek hızla uzaklaşan Aleyna Tilki, konuyla ilgili açıklama yapmazken, acelesinin olduğunu belirterek mekanı terk etti.

Polisi Çağırmakla Tehdit Etti

Erkek arkadaşının restoran görevlilerine magazin mensuplarının kendisini çekmemesini istediği ve polis çağıracağını söylemesi ise gecenin sürpriz gelişmesiydi. Aleyna Tilki'nin sosyal medya hesabından olaya dair güncel bir açıklama yapması bekleniyor. Tehdit konuşmalarının hemen ardından neler yaşanacak merakla beklenmekte. Ünlü sanatçının şaşırtan çıkışı karşısında hayranları da ne diyeceğini bilemedi. Sevgilisiyle ilgili yakın zamanda bir gelişme yaşanır mı göreceğiz. Ünlü sanatçı, çıkardığı yabancı parça ile adından söz ettirmişti.

Yazar: Admin
<