Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Acun Ilıcalı'ya Küfür Eden Taner'den Üzücü Haber Geldi! 3T Taner Cezaevinde!

3T Taner Tolga Tarlacı ile ilgili güncel gelişmeler tek tek ortaya çıkıyor. Ünlü isim hakkında neler bilmekteyiz? Survivor ile ününe ün katan ünlü ismin şimdi nerede olduğu açıklandı. Kendisinin adeta hızlı bir şekilde çöktüğü belirtilmekte. İşte 3T hakkında bilinmeyenler...

3t tane ve acun

Bir zamanlar Survivor programına katılarak ününe ün katan Taner Tolga Tarlacı, pek çok kişinin konuştuğu isim haline gelmişti. Kendisinin ünlendikten sonra Acun Ilıcalı ile arasının bozulması ile birlikte medyadan koptuğu görüldü. Dolayısıyla bu gelişme ışığında bizleri başka neler bekliyor?

3t-tane-ve-acun.jpg

SURVİVOR İLE ÜN KAZANDI!

Taner Tolga Tarlacı, Survivor programı ile ün kazandı. Dolayısıyla ünlü ismin programdaki başarısından sonra adından sıkça söz ettirdiği biliniyordu. Daha sonra gelinen noktada Acun Medya ile yaşadığı problemlerin kurbanı olduğu Acun Ilıcalı'ya ve sahibi olduğu şirkete küfürler savurduğu görülen ünlü isim, bu noktada Acun ile çalışma fırsatını da kaybetti. Bir nevi kendi bacağına sıkmış oldu ve ekranlardan uzaklaştı.

3t-tane-ve-acun-001.jpg

ŞİMDİ CEZAEVİNDE!

Ünlü ismin şu sıralar Kıbrıs'ta bir cezaevinde gasptan ötürü hapis yattığı belirtiliyor. Dolayısıyla ne zaman tahliye olacağı ve başına neler geleceği ise henüz netleşmiş gözükmemekte. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Yazar: Haberci
<