Yargı Oyuncusu Pınar Deniz Ezan İçin Dedikleri Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı!

Yargı Oyuncusu Pınar Deniz Ezan İçin Dedikleri Sosyal Medyayı Ayağa Kaldırdı!

Yargı oyuncusu Pınar Deniz'den gelen açıklamalar şok etkisi yaratacak. Öyle ki güzel oyuncunun söyledikleri dikkat çekti. Arkadaşlarıyla canlı yayın yaparken hiç beklenmedik bir kelime kullandı. Ceylin karakterini canlandıran Pınar Deniz, neler söyledi?

Yargı dizisinde sergilediği performans ile adından söz ettiren Pınar Deniz, dikkatleri üzerine çekiyor. Öyle ki Kanal D'deki dizide fazlasıyla iyi bir şekilde karakteri canlandırmakta. Oyuncu, arkadaşları ile birlikte canlı yayın yaptığı ve aynı zamanda dışarıda yürüdüğü esnada çok şaşırtıcı ifadeler kullandı. Ezan için söylediklerini duyanlar ikiye bölündü.

Pınar Deniz Ne Söyledi?

Ezan okunduğu vakit cümlesine bi an için "şey çalıyor" diye devam etti. Herkes bu haberle birlikte şok oldu kaldı. Ezan için müzik çalıyormuş gibi tahminde bulunmaya çalışmasından ötürü tepki gördü. Ancak bir noktada gaf yaptığı için de anlayışla karşılandı. Çünkü niyeti kötü değildi.

Takipçileri İkiye Bölündü

Bazı takipçileri normalden fazla tepki göstererek  saygısız dedi. Oysa ki kendisi gaf yaptığını anladığı vakit tek kelime dahi etmedi. Dolayısıyla Pınar Deniz'in burada yapmış olduğu gaf çok da kötü değildi. Saygısızlık maksadı da taşımadığı için pek çok kişi anlayışla karşıladı.