Kadir Doğulu'nun Neslihan Atagül'ü Aldatma İddiaları: Kemal Doğulu Açıkladı

Kadir Doğulu'nun Neslihan Atagül'ü Aldatma İddiaları: Kemal Doğulu Açıkladı

Kemal Doğulu, basında çıkan iddialara net cevap verdi: "Kardeşim Kadir hiçbir zaman Neslihan'ı aldatmadı. Aile içi ilişkilere annemizi karıştırmıyoruz, sorunlarımızı kendi aramızda hallediyoruz."

Kuaför ve şarkıcı Kemal Doğulu, uzun bir aradan sonra sahneye çıkarak basının karşısına geçti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kemal Doğulu, kardeşi Kadir Doğulu ile ilgili çıkan iddialara net bir şekilde cevap verdi. İşte detaylar:

Kadir Doğulu'nun Aldatma İddiaları: Kemal Doğulu'nun Açıklaması

Kemal Doğulu, basında çıkan ve kardeşi Kadir Doğulu'nun eşi Neslihan Atagül'ü aldattığı iddialarını kesin bir dille reddetti. Kardeşinin hayatı boyunca hiçbir kadını aldatmadığını ve bu tür dedikoduların asılsız olduğunu belirtti. Kemal Doğulu, "Kadir bugüne kadar hayatındaki hiçbir kadını aldatmadı. Bunu söyleyebilirim. Dediğim gibi sadece aramızda bir kan bağı var, reddetmiş gibiyim adeta… Ama yiğidi öldür, hakkını ver. Ben kardeşimi doğduğu günden beri tanıyorum. Hayatı boyunca hiçbir kız arkadaşını, sevgilisini aldatmadı. Neslihan’ı da aldatmadı." diyerek iddiaları yalanladı.

Kardeşlik Bağı Üzerine Kemal Doğulu'nun Görüşleri

Kemal Doğulu, Kadir Doğulu ile arasında sadece kan bağı olduğunu belirterek, bu durumun kendisini diğer kardeşleriyle olan ilişkisinden ayırdığını ifade etti. Kardeşinin yaşadığı kişisel ilişkilerle ilgilenmediğini ve bu tür konulara müdahil olmadığını belirten Kemal Doğulu, "İnsanlar arkadaşlarını seçebilir, arkadaşlarından kardeş yapabilir kendine. Kan bağım olan herkesle akraba olduğumu düşünmüyorum, üzgünüm. Bu sadece birinci derece değil, bütün akrabalarım için geçerli. İllaki kan bağı var diye arkadaş olunmuyor maalesef. Evet mecburen kayıtlara göre kardeş oluyorsunuz ama bu arkadaş olmanızı gerektirmiyor. Biz de arkadaş değiliz öyle söyleyeyim. Ben diğer kardeşlerimle hem kardeş hem arkadaşım. Ama onunla öyle değilim." şeklinde konuştu.

Kemal Doğulu, ayrıca aile içi ilişkilere annesini karıştırmadıklarını ve yaşadıkları problemleri kendi aralarında çözmeye çalıştıklarını da ekledi.