Yaprak Dökümü Dizisinin Başrol Oyuncusundan Çarpıcı Açıklama! Konuşmak İçin 15 Sene Bekledi..

Yaprak Dökümü Dizisinin Başrol Oyuncusundan Çarpıcı Açıklama! Konuşmak İçin 15 Sene Bekledi..

Ekranlara geldiği dönem çok iyi bir çıkış yakalayan Yaprak Dökümü isimde dizi gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile şimdi bile hafızalarda kalmayı başardı. Bunun ile birlikte Yaprak Dökümü isimli dizide Sedef karakterini hayat veren ünlü oyuncudan çarpıcı açıklamalar gündeme geldi ve işte haberin tüm detayları...

Yaprak Dökümü isimleri de yayınlandığı dönem gerek konusu gerek oyuncu kadrosu ile çok iyi bir çıkış yakalayarak alınan bilgiler neticesinde ekran başındaki izleyicileri adeta büyülemeyi başardı. Dizinin bitmesi ile birlikte aradan 15 sene geçtikten hemen sonra Sedef karakterine hayat veren ünlü oyuncu Seda Demir'den çarpıcı açıklamalar gündeme geldi. Seda Demir Sedef karakteri hakkında konuştu ve işte haberimizde..

Seda Demir Resmen İsyan Etti

Sedef karakteri ile yaklaşık 5 sene bütünleştiğini dile getiren ünlü oyuncu Seda Demir çarpıcı açıklamalar ile tekrardan gündeme geldi. Dizide Sedef karakterinin annesine hayat veren Bedia Ener'in Sedef karakterinin bu kadar büyümesinin tek sebebinin onu seslendiren kişi olduğunu ifade etmesinin ardından ünlü oyuncu da böyle bir şey kabul etmeyeceğini Sedef karakteri ile bütünleştiğini ve bu açıklamanın saçma olduğunu ifade etti. Kendisi cevap hakkı doğduğunu dile getiren ünlü oyuncu Sedef karakterini o noktaya taşıyan tek etkinin seslendiren kişi olmadığını da söyledi.