Süslü Korkuluk Dizisinden Acı Haber Geldi! Süslü Korkuluk Dizisinin Çekimleri Durdu!

Süslü Korkuluk Dizisinden Acı Haber Geldi! Süslü Korkuluk Dizisinin Çekimleri Durdu!

Çağatay Ulusoy uzun bir aradan sonra televizyon ekranlarına geri dönüyor. Ünlü oyuncu dijital içerik üreticilere uzun bir dönem boyunca çalışma sağladı. Tekrardan dizi hayatına geri dönecek oyuncu için talihsiz bir dönem yaşandı. Yeni projesi için ilk tanıtımı yapılmıştı. Süslü Korkuluk dizisi neden ertelendi? Tüm detaylarıyla birlikte haberimizde paylaşıldı…

Süslü Korkuluk dizisi ilk tanıtım fragmanı yayınlanmıştı. Tanıtım fragmanı yayınlanan dizilerin kısa süre içerisinde çekimleri başlayıp yayın hayatına başlıyordu.

Süslü Korkuluk dizisinde başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Alina Boz bulunuyor. Tanıtımı yapıldığından beri de hayran kitlesi tarafından beklenen dizi haline geldi. Ancak dizi de talihsizlik yaşanarak çekimleri ertelendi.

Süslü Korkuluk Çekimleri Neden Ertelendi?

Dizi çekimlerine başlanacak süreç içerisinde yönetmen Cem Karcı koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Yaşanan bu durum sonrasında yönetmen karantina sürecine girdiğinden dolayı dizi çekimleri ertelenmiş oldu.

Cem Karcı, çalıştığı diziler olarak Kırmızı Oda, Hayat Şarkısı, Hercai gibi dizilerde çalışmalar sağlayarak adını büyük projelerde duyurmayı başardı.

Yaşanan bu durum sonrasında dizi için çekim tarihleri ve ilerleyen süreç değişikliğe uğradı. Dizi çekimleri içinde net bir tarih verilmedi. İlerleyen günlerde devreye girecektir. Muhtemel olarak Şubat ayının ortalarına doğru yayın tarihi açıklanacaktır.

Diğer yandan dizi için sabırsızlıkla bekleyen hayran kitlesi de yer alıyor. Bu durumu seyirciler şanssızlık olarak nitelendirdi. İlerleyen süreç de ne tür gelişmeler olacak göreceğiz.