Survivor Yunus Emre'den Hayranlarını ve Sevenlerini Üzen Haber Geldi!

Survivor Yunus Emre'den Hayranlarını ve Sevenlerini Üzen Haber Geldi!

Survivor Yunus Emre Özden'in eski sevgilisine şiddet uyguladığı ve uyuşturucu kullandığı belirtildi. Hakkında suç duyurusunda bulunan eski sevgilisi, darp izlerini de gösterdi. Sosyal medyada gündem olan bu gelişmeden sonra herkes şok üstüne şok yaşadı.

Survivor'da sergilediği performans ile gündem olan  eski yarışmacı Yunus Emre Özden, dikkatleri üzerine çekti. Yaşanan bu gelişme ile birlikte çeşitli detaylara da yer verildi. Peki ya kendisi hakkında neler biliyoruz? Güncel bilgileri aktaracağız. Öte yandan Survivor'daki başarılı performansı ile bir anda üne sahip olmuştu. Şimdi ise eski sevgilisini dövmekle suçlanıyor. Beria Gözen hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yunus Emre İçin Şok İddialar!

Beria Gözen, suç duyurusunda bulunduktan sonra verdiği ifade ile dikkatleri üzerine çekti. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt bulacak.

Beria Gözen ifadesini verdi ve "Yunus Emre Özden benim erkek arkadaşım olur. Yaklaşık olarak 3,5 yıldır beraberiz ve beraber yaşarız. Ara ara tartışmalarımız olur ve daha önce de kendisinden Bu sebeple şikayetçi oldum. Fakat en son bir aydır küstük. Son bir haftadır barıştık. Yine beraber yaşamaya başladık. Yunus Emre normalde uyuşturucu madde kullanır. 23.09 2022 günü saat 12 sıralarında dün nereye gittiğini sordum. Bu esnada yanında kız kardeşim Zeynep de vardı ve darp olaylarına tanık oldu. Bu sebeple aramızda tartışma çıktı. Yunus Emre benim saçlarımı çekti, boğazımı sıktı ve tekme ile bana vurarak beni darp etti ve hakaretlerde bulundu. Ardından yaşadığı evden beni ve kardeşimi kovdu. Ben de kendi imkanlarım ile şikayette bulunmak üzere büronuza geldim." açıklamasını ypatı.