Survivor Şampiyonundan Şok Sözler! Acun Ilıcalı Bu Açıklamalara Ne Tepki Verecek?

Survivor Şampiyonundan Şok Sözler! Acun Ilıcalı Bu Açıklamalara Ne Tepki Verecek?

Survivor şampiyonunun yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Pek çok kişi bu gelişmeleri beklemiyordu. Ancak öyle şeyler oldu ki Acun Ilıcalı bile şaşıracak. Danla Bilic'in programına çıkan ünlü isim neler söyledi? Şok etkisi yaratacak açıklamalar ve dahası haberimizde yerini aldı.

Survivor şampiyonu olan ünlü isim, yaptığı açıklama ile herkesi şaşırttı. Son zamanlarda sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla gündeme gelen başarılı isim, adından söz ettirmekte. Şimdi ise gündeme bambaşka bir hareketi ile gelecek. Kendisi, mevcut Survivor yarışmacılarını eleştirdi. Onlar için söyledikleri kimileri tarafından tepki de çekmekte.

Survivor Yarışmacılarına Verdi Veriştirdi!

Survivor'un 2020 yılı şampiyonu olan Cemal Can Canseven, yaptığı açıklama ile şu anki yarışmacıları eleştirdi. Kendisinin zamanında garipsediği davranışları görmediğini söyledi. Dolayısıyla gözler Acun Ilıcalı'ya da çevrildi.

Danla'nın Programına Konuk Oldu!

Danla Bilic'in programına konuk olan Cemal Can Canseven, Acun için de konuştu. Kendisini öve öve bitiremedi. Üstelik Instagram'da paylaştıkları fotoğrafta da ikilinin çok mutlu olduğu görülüyor. Haliyle aralarından su sızmadığı da söylenmekte. Gündeme bomba gibi düşen açıklamaların hemen ardından bu fotoğrafın yer alması şaşırttı. Şimdi ise şampiyonun başka hangi projelerde yer alacağı merak edilemeye başlandı.