Survivor All Star 2022'de Sema İyice Çıldırdı! Yarışmacıları Resmen Tehdit Etti!

Survivor All Star 2022'de Sema İyice Çıldırdı! Yarışmacıları Resmen Tehdit Etti!

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor All Star 2022'de dikkat çeken anlar yaşandı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği programa dair neler biliyoruz? Sema'nın sözleri gündemi salladı. Rakiplerini adeta tehdit etti. Adayı onlara dar edeceğini belirten sözleri ise şok etkisi yarattı. TV8'deki yarışmada son durum...

Survivor All Star 2022'nin yeni bölümünde Sema'nın iyice çıldırdığını görüyoruz. Pek çok kişinin yakından takip ettiği yarışmacı herkesi şaşırttı. Çünkü öyle sözler sarf etti ki adada yeni problemlerin yaşanabileceği düşünülüyor. Karşı takıma karşı tavır alması şaşırtıyor. Şimdi ise TV8'deki yarışmada dikkat çeken anların ekrana geleceğini göreceğiz. Söz konusu gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Sema Rakiplerine Meydan Okudu!

Yarışmacı, yaptığı açıklamada dikkat çeken ifadelere yer verdi. Sema'nın "Onlara bu adayı dar edeceğim. Oyunlarda diyecekler ki Sema gitseydi de biz oyun kazansaydık. Burunlarından fitil fitil getireceğim" sözlerini sarf etmesi nedeniyle yeni bölüm fragmanı daha da fazla izlendi. Kimilerine göre yaptığı tehditti. Ancak yarışmayı yerinden sallayacağı kesin.

İkizinin Elenmesine Sinir Oldu!

İkizi Seda'nın elenmesi sonrasında iyice küplere binen Sema, dikkat çeken ifadelere yer verdi. Bunun intikamını alacak diye düşünülüyor. Dolayısıyla Survivor All Star 2022'de dikkat çeken gelişmeler yayınlanmaya devam edecek. Yakından takip edilen yarışmacı, bakalım başka hangi ifadelerle gündeme gelecek?