Survivor All Star 2022 Yarışmasında Gönüllüler ve Ünlüler Arasındaki Kavga Büyüdü!

Survivor All Star 2022 Yarışmasında Gönüllüler ve Ünlüler Arasındaki Kavga Büyüdü!

Ekranların sevilen yarışması Survivor, bu yılda iddialı kadrosu ile ekranlara geliyor. Geçtiğimiz sezonlarda gösterdikleri performansla izleyicilerin gönlünde taht kuran yarışmacılar, katıldıkları 2022 döneminde de fırtına gibi esmeye devam ediyorlar. Ünlüler ve gönüller olarak ikiye ayrılan takımlarda tansiyon bir an olsun düşmüyor.

Yarışmacıların kıyasıya rekabet halinde olduğu Survivor All Star programında yedek kadronun yarışmaya dahil olmasıyla dengeler iyice değişmeye başladı. Yayınlanacak yeni bölümde mücadele eden isimler arasında geçmiş yıllarda programa damgasını vuran isimlerde yer alıyor.

Nisa Bölükbaşı Adaya Geri Dönüyor!

Survivor All Star yarışmasının yeni bölümünde programa dahil olan yarışmacılar da kıyasıya bir mücadelenin içerisine girdiler. Oyun parkurunda arkadaşlarına selam veren isimlerin arasında Nisa Bölükbaşı, Perviz Abullayev ve Ayşıl Özarslan yer aldı. Gönüllüler adasında yer almasına rağmen koronavirüse yakalanarak kısa süreli bir karantina süreci geçiren Nisa Bölükbaşı, sağlığına kavuşunca yedek kadrosundan adaya geri döndü.

Yeni Bölümde Tansiyon Zirve Yapacak!

Yayınlanacak yeni bölümde dikkat çeken bir diğer unsur da Yunus Emre Özden’in adaya gelir gelmez çıkardığı tartışmalar oldu. Oyun sırasında ünlüler takımındaki Batuhan’la kısa süreli bir tartışma yaşadı. Olayın tatlıya bağlanmasıyla bir tartışma da Yasin Obuz’la Anıl arasında yaşandı. İkili, tartışmanın sertleşmesiyle kafa kafaya geldi. Tansiyonun bir an olsun düşmediği yarışmada yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor.