Survivor All Star 2022 Final Tarihi Resmi Olarak Açıklandı! Acun Ilıcalı Bizzat Açıkladı!

Survivor All Star 2022 Final Tarihi Resmi Olarak Açıklandı! Acun Ilıcalı Bizzat Açıkladı!

Survivor All Star 2022'de yaşananlar gözler önüne serildi. Peki ya program ne zaman final yapacak? Pek çok kişinin merak ettiği soru yanıt buldu. İşte detaylarıyla birlikte Survivor 2022'nin final tarihi ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı bile.

Acun Ilıcalı, dikkatleri üzerine çekecek bir açıklamada bulundu. Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde olacak. TV8'deki yarışmada büyük sona az bir zaman kaldı. Finalde kimleri göreceğimiz merak ediliyor. Üstelik tarih konusunda da bazı bilgiler paylaşıldı. Survivor 2022 ile ilgili bilinmeyenler gözler önüne serildi.

Survivor Finali Ne Zaman?

Survivor All Star 2022'nin finaliyle ilgili çeşitli gelişmeler gündeme geldi. Finalin ne zaman olacağı merakla bekleniyor. Dolayısıyla merak edilen soruları da sizler için yanıtlayacağız. Gündemde yerini alan çeşitli değişiklikler de yanıt buldu. Acun Ilıcalı'nın sunduğu programda finalin 30 Haziran 2022'de yayınlanacağı ortaya çıktı.

Kimler Finale Kaldı?

Survivor 2022'de finale kalan isimler belli oluyor. Nagihan Karadere, Batuhan Karacakaya, Adem Kılıçcı, Hikmet Tuğsuz, Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel'in şu an için elenmediğini belirtelim. Finale gidebilecek isimler arasından 4 kişinin eleneceği vurgulandı.