Şeyma Subaşı'nın Sevgilisi İle Fotoğrafı Ağızları Açık Bıraktı! Gözler Acun Ilıcalı’ya Çevrildi

Şeyma Subaşı'nın Sevgilisi İle Fotoğrafı Ağızları Açık Bıraktı! Gözler Acun Ilıcalı’ya Çevrildi

Sosyal medya fenomeni olan Şeyma Subaşı resmi hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ile ön plana çıkmaya devam ediyor. En son leopar desenli başörtüsü ile poz veren Şeyma Subaşı son olarak yaptığı paylaşım ile herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

Fotoğraflarına hiçbir sansür uygulamadan mısırlı sevgilisi ile paylaşım yapmaya devam eden Şeyma Subaşı son fotoğrafı ile ağızları açık bıraktı. Ünlü fenomen Şeyma Subaşı'nın sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşımlara tepkiler de devam ediyor. Mısırlı sevgilisinin yanına taşınan Şeyma Subaşı, paylaştığı pozlar ile tüm eleştiri oklarını da üzerine çevirdi. Sevgilisiyle gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı son olarak verdiği pozla görenleri hayrete düşürdü.

Şeyma Subaşı’ndan sansürsüz fotoğraf yok artık dedirtti!

Şeyma Subaşı’ndan sansürsüz fotoğraf yok artık dedirtti! Daha önce sevgilisi ile öpüştü anları fotoğraflayan Şeyma Subaşı defalarca tepki almıştı. Fakat bu defa sansür uygulamadan verdikleri pozlar ise yok artık dedirtti. Sevgilisi ile öpüştükleri o anı çeken Şeyma Subaşı verdikleri pozları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Öpüşmenin şehvetli halini yaşayan aşıkların bu halleri ise sosyal medya üzerinden tüm çıplaklığıyla ortaya konuldu. Bu fotoğrafın ardından Şeyma Subaşı’na tepkiler büyüdü. Sosyal medya kullanıcıları Şeyma Subaşı'nın edep ve ahlak kurallarına uymadığına söyleyerek paylaşımın yanlış olduğunu dile getirdi.

Attığı her adımı fotoğraflayan Şeyma Subaşı, sevgilisi ile öpüştükleri anları sansürsüz bir şekilde takipçileri ile paylaştı. En son olarak leopar desenli bir şal ile saçını örterek fotoğraf çeken Şeyma Subaşı sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. En son ise sevgilisiyle dudak dudağa hallerini paylaşmasıyla tepkileri üzerine topladı. Ayrıca fotoğrafta hiçbir sansürün uygulamadan paylaşılması ise gözleri yuvalarından çıkardı.