Şeyma Subaşı Eski Sevgilisine Döndü! Mohammed Alsaloussi İle Barıştılar!

Şeyma Subaşı Eski Sevgilisine Döndü! Mohammed Alsaloussi İle Barıştılar!

Şeyma Subaşı, eski sevgilisiyle tekrardan birliktelik yaşıyor. Barıştıkları haberiyle beraber paylaştıkları fotoğrafa bakıldı. Kucağında poz verdiği Mohammed Alsaloussi ile tekrardan sevgili olması sosyal medya gündeminde yerini aldı. İşte detaylarıyla birlikte Mısırlı iş insanı ile olan ilişkisi...

Şeyma Subaşı'ndan gelen haber herkesi şaşırttı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan ünlü isim, sevgilisi ile barıştıklarını duyurdu. Bu gelişme sonrasında yaşananlar herkesi şaşırttı. Öyle ki bir süredir ayrı oldukları biliniyordu. Ancak Mısırlı iş insanı ile barışmaları sosyal medyanın gündeminde yer aldılar.

İstanbul'a Taşınmıştı!

Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi ile olan ilişkisi bittikten sonra İstanbul'a taşınmıştı. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte çeşitli detaylar gözler önüne serildi. İkilinin nasıl barıştığı merak ediliyordu. Ancak bu noktada ipucu verilmiş değil.

Kucakta Poz Verdi!

Şeyma Subaşı, barıştığı sevgilisi Mohammed Alsaloussi'nin kucağında poz verdi ve barıştıkları anlaşılmış oldu. İkili arasında şu an için herhangi bir sıkıntı kalmamışa benziyor. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız. Şimdilik yaptıkları bu paylaşımın dışında farklı bir detaya yer verilmiş değil.