Seren Serengil Estetikten Bir Türlü Kopamadı! Ünlü İsim Yine Estetik Yaptıracak!

Seren Serengil Estetikten Bir Türlü Kopamadı! Ünlü İsim Yine Estetik Yaptıracak!

Seren Serengil'in yaşam mücadelesi vermesine rağmen estetikten vazgeçmemesi tepkilere neden oldu. Kendisini sevenler bu konuda durması gerektiğini söylüyor. Peki ya bu sefer hangi estetik işlemini yaptıracak? İşte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde olacak.

Normal bir insana göre çok zayıf olması nedeniyle ölüm tehlikesi geçiren Seren Serengil, tedavisi devam ederken estetikten de kopamıyor. Öte yandan kendisinin estetik operasyonu geçireceğine ilişkin çeşitli açıklamalarda bulunuldu. Emsal Doğan'ın açıklaması büyük ses getirdi. Kendisinin estetisyeni olan Emsal Doğan, Alloblast estetik uygulamasından söz etti.

Alloblast Estetiği de Yaptıracak

Sünnet derisi yardımı ile yapılmakta olan Alloblast işlemine dair çeşitli bilgiler paylaşıldı. Emsal Doğan bu konuda bilgi verdi ve Seren Serengil için de bunun uygulanacağını söyledi. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler tek tek yanıt bulacak. Dolayısıyla sizlerin de merak ettiği bir durum var ise bu noktada sosyal medyadan gerekli detayları öğrenebilirsiniz.

Takipçileri İsyan Etti!

Seren Serengil'in Alloblast yöntemi ile estetik yaptıracağı öğrenilince herkes şok oldu kaldı. Güncel detaylar ışığında bizleri nelerin bekleyeceği merak konusu haline geldi. Ünlü isim ise bu konuda sessiz kalmayı tercih ediyor.