Oyuncu İpek Filiz Yazıcı Evleniyor mu? İpekFiliz Yazıcı Açıkladı!

Oyuncu İpek Filiz Yazıcı Evleniyor mu? İpekFiliz Yazıcı Açıkladı!

İpek Filiz Yazıcı'nın sevgilisiyle birlikte yaptığı paylaşım çok konuşulacak. İkili arasındaki ilişki herkesi çok şaşırttı. Elindeki yüzükle poz vermesi ise evleneceğine yoruldu. İşte ünlü ismin birliktelik yaşadığı şarkıcı ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Aşk 101 dizisi ile adından söz ettiren ve şu sıralar farklı bir projede olan İpek Filiz Yazıcı, önemli bir paylaşıma imzasını attı. Güzel oyuncu, ünlü şarkıcı Ufuk Baydemir ile ilişki yaşıyor. İkilinin sevgili olduğu daha yeni öğrenildi. Bu gelişmenin yanı sıra yüzük paylaşımı da çok konuşulacak.

Elindeki Yüzüğü Gösterdi!

İpek Filiz Yazıcı, yaptığı paylaşımda elindeki yüzüğü gösterdi ve müjdeyi duyurdu. İkilinin evleneceği tahmin ediliyor. Bu gelişmeyle birlikte başka neler yaşanacağı da gündeme geldi. Çünkü aralarındaki yaş farkı da zaman zaman haber olmaktaydı. Ufuk Baydemir ve İpek Filiz Yazıcı arasında 9 yaş fark bulunmakta.

Ünlülerden Tebrik Yağmuru!

Öte yandan pek çok ünlü isim, ikilinin arasındaki ilişkiyi öğrendiğinde kendilerini tebrik etti. Bu isimler arasında Nurgül Yeşilçay, Rojda Demirer, Alina Boz ve Mabel Matiz gibi isimler bulunuyor. Gündemde bomba etkisi yaratan ve yüzleri gülümseten bu haber, daha çok konuşulacağa benziyor.