Oktay Kaynarca EDHO Dizisinden Sonra Ne Yapacağını Şaşırdı! Oktay Kaynarca Setleri Bıraktı!

Oktay Kaynarca EDHO Dizisinden Sonra Ne Yapacağını Şaşırdı! Oktay Kaynarca Setleri Bıraktı!

EDHO dizisinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, dizi bittikten sonra farklı uğraşlarla ilgileniyor. Özellikle de bazı takipçileri onun meslek değiştirdiğini iddia etmeye başladı. Çünkü yapılan paylaşımlar akıllara bunu getirtti. Oktay Kaynarca oyunculuğu bırakıyor mu? İşte oyuncunun yeni mesleği...

Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin değişmez başrolüydü. Oyuncu artık bu dizi ile anılır hale gelmişti. Dolayısıyla yaşanan final gelişmesi en çok onu etkiledi. Seyirciler onu bir daha Çakırbeyli olarak göremeyeceği için üzgün. Haliyle ünlü oyuncunun farklı projelerde yer alması bekleniyordu. Ancak yaptığı sosyal medya paylaşımı ile farklı bir mesleğe yöneldiği görüldü. Oktay Kaynarca oyunculuğu bırakacak mı?

Oktay Kaynarca'nın Yeni Mesleği!

Başarılı oyuncunun Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafta açıklama kısmına şiir yazdığı görüldü. Şiirlerle ilgilendiği zaten biliniyordu ancak artık şairliğe de soyunacak mı merak ediliyor. Nazım Hikmet Ran'ın şiirini paylaşarak manidar sözler sarf etti. Oldukça duygusal ve yürekten şiir paylaşması dikkatlerden kaçmadı.

Nazım Hikmet'i Seviyor

Oktay Kaynarca'nın yaptığı paylaşımla beraber Nazım Hikmet şiirleri okuduğunu anlamış olduk. İşte ünlü oyuncunun yaptığı paylaşımdaki şiir: “Seni düşünmek güzel şey, ümitli şey, dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkıyı dinlemek gibi bir şey… Fakat artık ümit yetmiyor bana, ben artık şarkı dinlemek değil şarkı söylemek istiyorum. Nazım Hikmet Ran.”