Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'den Evlilik Tarihi Paylaşımı! Ünlü Çift Ne Zaman Evleniyor?

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'den Evlilik Tarihi Paylaşımı! Ünlü Çift Ne Zaman Evleniyor?

Bir süredir birlikte olan ve kısa süre önce nişanlanan çiftten evlilik hamlesi geldi. Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ne zaman evlenecek? Çiftin yaptığı açıklama büyük ses getirdi. Artık ikilinin hayatlarını birleştirmesi bekleniyor. Detaylarıyla birlikte ikili hakkındaki son gelişmeleri paylaştık.

Demet Özdemir, son zamanlarda oldukça yoğun bir tempoya girdi. Öyle ki dizi ve filmlerden başını kaldıracak vakit bulamıyor. Şimdi ise Aşk Taktikleri 2 filmi ile gündeme gelecek. Dolayısıyla başarılı bir süreç geçirmek için elinden geleni yapacak. Kendisinin yoğun iş temposuyla birlikte nişanlısı Oğuzhan Koç da aynı şekilde çok çalışıyor. Konserden konsere koşturan Oğuzhan Koç, bu tempo içerisinde evlilik için tarih belirledi mi merak edildi. Çiftin aldığı kararı sizlerle paylaşacağız.

Ne Zaman Evlenecekler?

Aralarındaki nişandan sonra sıra evliliğe geldiği için pek çok kişi güncel gelişmeler merak etmişti. Milyonlarca hayranın beklediği üzere ikilinin ne zaman evleneceği yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Bu noktada yapılan açıklamalar da büyük dikkat çekiyor. Peki ya tam olarak nasıl bir gelişme meydana geldi?

Ağustos'ta Düğün mü Var?

İddialar doğrultusunda Ağustos'un sonunda çift evlenebilir. Düğünlerinin de o tarihlerde gerçekleşeceği belirtiliyor. Hal böyle olunca merak edilen sorular da yanıt buldu. Bu kadar iş temposu varken ilişkilerine de vakit ayıran ikili, evlilik için en uygun zaman dilimini tercih etti.