Muazzez Abacı Yıllar Sonra Ortaya Çıktı! Onu Görenler Tanıyamadı!

Muazzez Abacı Yıllar Sonra Ortaya Çıktı! Onu Görenler Tanıyamadı!

Muazzez Abacı, yıllar sonra sosyal medyadaki fotoğrafı ile adından söz ettirdi. Türk Sanat Müziği'ne damgasını vurmuş olan ünlü sanatçı, bir dönem severek dinleniliyordu. Hali hazırda pek çok hayranının severek dinlediği ünlü ismin son halini görenler şaşırmadan edemedi.

Bir dönem Türk Sanat Müziği'ne damgasını vurmuş olan Muazzez Abacı, uzun zamandır televizyonda gözükmüyordu. Bu gelişme ile birlikte hakkında çeşitli detaylar ortaya çıktı. Muazzez Abacı'nın son halinini görenler onu daha da çok özlediklerini fark etti. Sosyal medyadan yapılan paylaşımda ünlü ismin fotoğrafı ortaya çıktı.

Muazzez Abacı Nerelerde?

Muazzez Abacı'nın fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. Sevenleri onun son halini gördüğüne sevindi. Yaş ilerledikçe sağlık sorunlarının baş gösterdiği iddia ediliyor. Yine de kendisinin son  hali oldukça dinç gözüktü. Muazzez Abacı'nın dostları ise paylaşıma yorum atarak kendisini ne kadar özlediklerini vurguladı.

Türk Sanat Müziği'nin Sevilen İsmiydi

Muazzez Abacı, Türk Sanat Müziği'nin sevilen isimleri arasındaydı. Dolayısıyla kendisinin bu yönde attığı adımlar çok sevindirdi. Ünlü sanatçının yıllar sonra ekranlarda ortaya çıkması ise ayrıca şaşırttı. Ünlü ismi görenler mutluluk göz yaşları döktü.