Merakla Beklenen 3 Başarılı Oyuncu Yepyeni Bir Diziyle Ekranlara Geliyor!

Merakla Beklenen 3 Başarılı Oyuncu Yepyeni Bir Diziyle Ekranlara Geliyor!

Netflix platformunda hazırlıkları tam gaz süren Yaratılan dizisi için set çalışmaları çok kısa süre içerisinde başlayacak. Yeşilçam isimli BluTV projesinden sonra yönetmenlik koltuğunda yine Çağan Irmak’ın oturduğu yeni dizide hikayenin yanı sıra oyuncu kadrosu da çok merak ediliyor.

Bugüne kadar yer aldığı projelerle adından sıklıkla bahsettiren Çağan Irmak, muhteşem görsellik ve atmosfer içeren Yaratılan dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Yönetmeni kadar oyuncu kadrosuyla da sürekli araştırılan Yaratılan dizisi, gündeme bomba gibi düşmeye hazırlanıyor.

Yaratılan Dizisinin Oyuncu Kadrosu Belli Olmaya Başladı!

Merakla beklenen Yaratılan dizisinin oyuncu kadrosu da belli olmaya başladı. Dizide Muhteşem Doktor dizisiyle büyük bir çıkış yakalayıp daha sonra Alef 2 projesinin çekimlerine katılan Taner Ölmez’in başrolde yer alacağı ortaya çıktı. Ayrıca Çukur dizisinde 4 sezon boyunca başarılı bir performans gösteren Erkan Kolçak Köstendil’in de Taner Ölmez ile başrolleri paylaşacağı duyuruldu.

Bülent Şakrak Bugüne Kadar Sergilediği Performanslardan Farklı Bir Rolde Yer Alacak!

Ekranların en fenomen dizilerinden biri olacağı düşünülen Yaratılan dizisi için bir isim daha açıklandı. Bülent Şakrak’ta dizinin başrollerinde yer alacak. Şakrak, bugüne kadar sergilediği performansın yerine daha farklı ve aykırı rolle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Oyuncunun Sefirin Kızı dizisindeki performansı her ne kadar çok eleştirilse de Yaratılan dizisine fark katacağı konuşuluyor.