Mehmet Ali Erbil'den TikTok İsyanı! Parasını Alamadığı İçin Şikayetçi Oldu!

Mehmet Ali Erbil'den TikTok İsyanı! Parasını Alamadığı İçin Şikayetçi Oldu!

Mehmet Ali Erbil TikTok'tan parasını neden alamıyor? Ünlü isim şok üstüne şok yaşadı ve şirketi resmen şikayet etti. İsyan eden ifadeler kullanan ünlü isim, 10 gündür parasını alamadığı için bazı açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ali Erbil, şu sıralar TikTok üzerinden açtığı yayınlarla adından söz ettiriyor. Ünlü isim, daha önce Ronaldo olduğuna inandığı bir canlı yayında kendisine selam göndermişti. Ancak sonradan videonun kayıt olduğu ortaya çıktı. Ronaldo ile konuştuğunu zannetmesi sosyal medyada gündem olmuştu ve pek çok kişi bu olaya gülmüştü. Şimdi ise TikTok'tan para alamadığını belirten açıklamalarda bulundu.

Hasta Olup Olmadığı Soruldu

Bir fotoğrafta kendisinin yalın ayak ile hasta şekilde durduğu görüntüler soruldu. Bu noktada Mehmet Ali Erbil'den gelen açıklama ise  "Arkadaşlar onların hepsi film sahnesiydi. Herhangi bir sorun yok. Ama çekimler esnasında sesim kısıldı" şeklindeydi.

TikTok'tan Parasını Alamadı!

Mehmet Ali Erbil, yaptığı açıklamada parasını bir türlü alamadığını belirtti. Sonrasında ise 10 gündür yatmayan parası için "10 gündür zaten Tiktok paraları da yatırmıyor" diyen ünlü isim; "Neyse sorun yok benim için. Hayatını Tiktok'a adayıp oraya bel bağlayıp gelecek paranın hayalini kuranlar düşünsün" ifadelerini kullandı.