Mehmet Ali Erbil Tiktok Videosu İçin Sağlığını Tehlikeye Attı!

Mehmet Ali Erbil Tiktok Videosu İçin Sağlığını Tehlikeye Attı!

Mehmet Ali Erbil'den gelen Tiktok video hamlesi büyük ses getirdi. Ünlü şovmen, yaptığı hamle ile adından söz ettirdi. Öyle ki güncel olarak paylaştığı videolarla hali hazırda gündem oluyordu. Şimdi ise Kadıköy'de yalın ayak durarak sağlığını tehlikeye attı.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Tiktok videosu çekmek için yaptığı hamle ile adından söz ettirdi. Kadıköy'de merdivenlerde oturan ünlü isim, ayaklarının yalın olması nedeniyle dikkatleri üzerine çekti. Sağlık problemleri yaşadığı belirtilen Mali'nin çekilen fotoğrafında da pek iyi olmadığı görüldü.

Açıklama Yaptı!

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Mehmet Ali Erbil, açıklamasında önemli ifadelere yer verdi. Pek çok kişi kendisiyle ilgili merak edilenlerin yanıtlanmasını istiyordu. Sağlıkla ilgili problem yaşamadığını söyledi ve sette çalışmaya devam ettiğini belirtti. Bu gelişmeden sonra kendisiyle ilgili nasıl bir gelişme yaşanacak hep birlikte göreceğiz.

Tiktok Videoları Çekmeye Başladı

Mehmet Ali Erbil, son zamanlarda çektiği Tiktok videoları ile adından söz ettiriyor. Dolayısıyla bu gelişme neticesinde pek çok kişinin yakından takip ettiği isim haline geldi. Kimi zaman tepki çeken konuşmalarda bulunsa da yine de ünlü ismin her daim gündemde olduğunu görüyoruz.