Meedo'dan Şeyma Subaşı'na Barışma Hediyesi! Sevgilisi İçin Milyonlarca TL Harcadı!

Meedo'dan Şeyma Subaşı'na Barışma Hediyesi! Sevgilisi İçin Milyonlarca TL Harcadı!

Meedo ve Şeyma Subaşı arasında yaşanan gelişmeler gözler önüne seriliyor. İkilinin dudak dudağa fotoğrafı çok konuşulmuştu. Şimdi ise Meedo'nun sevgilisi için milyonlarca TL harcadığı belirtildi. Dolayısıyla merak edilenler de bu sayede yanıt buldu.

Meedo, geçtiğimiz haftalarda Şeyma Subaşı ile yeniden sevgili olmuştu. İkili, sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları paylaşımda birliktelik pozları verdi. Haliyle sosyal medyanın gündemi bir anda ikili oldu. Şeyma Subaşı, sıklıkla adından söz ettiren bir isim. Dolayısıyla kendisinin eski sevgilisiyle barışması, onun magazin gündeminde daha çok kalmasını sağladı.

Sevgilisinden Milyonluk Hediyeler!

Meeod, Şeyma Subaşı için 1.8 milyon TL'lik saat hediye etti. Üstelik bu hediyeden sonra 1.2 milyon TL'lik de kolye aldığı ortaya çıktı. Şeyma Subaşı için milyonlarını feda eden Meedo, bu şekilde barışmalarını kutladı. Dolayısıyla kesenin ağzını açtı diyebiliriz.

Milyonlarca TL Harcadı!

Barışmanın maliyeti Meedo'ya milyonlarca TL'ye mâl oldu. Ancak kendisinin milyarder olduğu belirtiliyor. Dolayısıyla bu gelişmelerin onu etkilemeyeceği düşünülmekte. Öte yandan sosyal medya hesabından paylaşılan bir fotoğrafa Şeyma Subaşı'nın Meedo ile öpüştüğü görülmüştü. Aşkları eskisi gibi coşkulu şekilde devam eden ikili, bu sayede gündemdeki yerlerini de koruyor.