MasterChef Şefleri Güzel Yarışmacıya Adeta Hayran Kaldı! Övgü Üstüne Övgüler Aldı!

MasterChef Şefleri Güzel Yarışmacıya Adeta Hayran Kaldı! Övgü Üstüne Övgüler Aldı!

MasterChef programındaki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıktı. Güzel yarışmacı şefleri adeta heyecanlandırdı. TV8'deki programda güzel ve renkli gözlü yarışmacıya övgüler yağdırıldı. Danilo, Mehmet ve Somer Şef'ten bomba açıklamalar geldi. İşte izleyicilerin tepki gösterdiği o bölüm...

TV8'de yayınlanan MasterChef programındaki güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu programa dair bilinmeyenler açıklandı. MasterChef programına dair neler biliyoruz? Yarışmaya katılan bir isim, güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Üstelik lezzetli yemekleriyle de övgülerin sahibi oldu.

Yaptığı Hamburger Çok Beğenildi!

MasterChef'te Birlenty'nin yaptığı hamburger, özellikle de Somer Şef tarafından çok beğenildi. Danilo Şef de yaptığı açıklama ile hamburgeri sürpriz bir şekilde güzel bulduğunu ifade etti. Bu gelişmelerden sonra program izleyicileri de şefleri eleştirmeyi ihmal etmedi.

Güzelliğiyle Dikkat Çekti

Renkli gözleri ve güzel fiziği ile dikkatleri çeken Birlenty, şeflerin beğenisini kazandı. Aşçılık anlamında hünerlerini sergiledi. Ancak izleyicilerin bir kısmı, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla olayın çok daha farklı olduğunu vurguladı. Genç kadının güzel olması ile şeflerin yemekleri o yüzden daha fazla beğendiğini iddia ettiler. TV8'deki program şok üstüne şok etkisi yarattı.