Kıvanç Tatlıtuğ Müjdeyi  Verdi! Aşıklar Bayramı Filmi Ne Zaman Yayınlanacak?

Kıvanç Tatlıtuğ Müjdeyi Verdi! Aşıklar Bayramı Filmi Ne Zaman Yayınlanacak?

Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde oynadığı Netflix Filmi Aşıklar Bayramı'na ilişkin bilgiler paylaşıldı. Ne zaman yayınlanacağı heyecanla bekleniyordu ve ortaya çıktı. Kendisine başrolde kimlerin eşlik ettiğini de biliyoruz. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Kıvanç Tatlıtuğ, afişi paylaşarak büyük müjdeyi verdi. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu Aşıklar Bayramı filmine ilişkin çeşitli detayları sizlere iletiyoruz. Öyle ki artık yeni film için geri sayım başladı. Netflix'te ekrana gelecek olan yapıma dair bilinmeyenler ortaya çıktı. Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde oynadığı projede kendisine kim eşlik ediyor? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde...

Aşıklar Bayramı Ne Zaman Yayınlanacak?

Netflix'te ekrana gelecek olan filmin 2 Eylül'de vizyona girmesi bekleniyor. Dolayısıyla çok az bir zaman kaldığını vurgulayalım. Başrolde kendisine Settar Tanrıöğen ve Yasemin Allen'in eşlik ettiği görüldü. Dizi hakkındaki güncel gelişmeler ve dahasını sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz. Konusu da oldukça merak edilen bir projeden söz ediyoruz.

İzleyiciler Heyecanla Bekliyor

Öte yandan filme dair çeşitli çekim fotoğrafları ve dahası paylaşılmıştı. Yani Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde oynayacağı bu film uzun süredir bekleniyordu. Bakalım üç başrolün oynadığı yapım ilgi ile karşılanacak mı göreceğiz.