İki Oyuncu Sürpriz Şekilde Evlendi! Sevgili Olduklarını Bilen Yoktu!

İki Oyuncu Sürpriz Şekilde Evlendi! Sevgili Olduklarını Bilen Yoktu!

Oyunculuklarıyla adlarından söz ettiren ancak ilişkilerini sır gibi saklayan iki oyuncu evlendi. Sürpriz şekilde hayatlarını birleştirdiler ve hayranları çok şaşırdı. Peki hangi oyuncular bir anda evlendi? Gündeme bomba gibi düşen bu gelişmenin yanı sıra merak edilenler de açıklandı.

Dizi ve sinema sektörünün önemli isimlerinden olan Melis Birkan ve Aras Aydın'ın evlendiği öğrenildi. Yapılan paylaşım ile müjdeli haber duyuruldu. Oyuncuların bir süredir birlikte olduğu bilgisi iletildi. Aşklarını medyadan uzakta yaşadıkları için haklarında bilgi verilmiyordu. Dolayısıyla bu haber herkes için sürpriz oldu diyebiliriz.

Sesleri Çıkmıyordu!

İkilinin ilişkisinin devam edip etmediği hiçbir şekilde paylaşılmıyordu. Magazin gündeminden oldukça kopuk yaşıyorlardı. Özel hayatlarını paylaşmak istememeleri ise hayranları tarafından olumlu karşılanmıştı. Şimdi ise evlendikleri ortaya çıktı.  Evliliklerine dair görüntüler ise bomba etkisi yarattı.

Düğüne Arkadaşları da Katıldı

Düğünün çok kalabalık olmadığı belirtiliyor. Düğüne oyuncu arkadaşlarının da dahil olması ortamı daha da neşeli hale getirdi. Timur Acar, Özgür Çevik, Binnur Kaya, Özge Özder ve Beyza Şekerci'nin de düğüne katılması sevindirdi. Uzun zaman sonra magazin dünyasına düşen ikili hakkındaki güncel gelişmeler daha çok ses getireceğe benziyor. Bakalım ikili hakkında başka neler öğreneceğiz?