İbrahim Tatlıses'ten Şok Açıklama Geldi! İbrahim Tatlıses'in Hayatı Resmen Bitti..

İbrahim Tatlıses'ten Şok Açıklama Geldi! İbrahim Tatlıses'in Hayatı Resmen Bitti..

İbrahim Tatlıses'in yaptığı açıklama gündeme geldi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü sanatçı neler söyledi? Bu açıklamalar daha çok konuşulacağa benziyor. Öte yandan merak edilenleri de sizler için yanıtlayacağız. İşte İmparator'un bazı açıklamaları ve sonrasında yaşananlar...

İbrahim Tatlıses'ten gelen açıklama herkesi şaşırttı. Öyle bir gelişme yaşandı ki herkes şok olup kalacak. Peki ya İbrahim Tatlıses açıklamasında neler söyledi? Güncel detayları sizlerle paylaşacağız. Eski asistanı için öyle şeyler söyledi ki duyanlar bir kez daha şok olabilir.

Gönül Evliliği Yaptığını Söyledi

İbrahim Tatlıses, sosyal medyadan yaptığı açıklamada gönül evliliği yaptığını duyurdu. Eski asistanı ve sevgilisi Gülçin Karakaya hakkında konuştu. Öte yandan sosyal medya paylaşımı çok konuşulacağa benziyor. Peki ya kendisi neler söyledi?

Açıklamasıyla Şok Etti!

İbrahim Tatlıses, sosyal medyada yaptığı açıklamada ''Mutluyum, ben evliyim kardeşim, Gülçin bana çok iyi bakıyor. Ben bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda değilim. Resmi nikâh yok, bizimki gönül evliliği. Zaman ne gösterir bilinmez'' ifadesine yer verdi.