İbrahim Tatlıses'ten Eski Eşine Sitem!

İbrahim Tatlıses'ten Eski Eşine Sitem!

İbrahim Tatlıses sosyal medya üzerinden sitemli sözlerini iletti. Daha önceden sosyal medya üzerinden eski eşi Gülçin Karakaya söz söylemişti. Tekrar barışmak isteyen ünlü şarkıcı, karşılık alamayınca bu durumu sosyal medya üzerinden paylaşarak öfke dolu sözler söylemişti. Bu durumun üzerine yeni sözler eklenmeye devam etti. Tatlıses, sosyal medya üzerinden ne paylaştı.

İbrahim Tatlıses sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Yaptığı etkinlikler ve fotoğrafları paylaşarak hayranları bilgilendirmeyi ihmal etmiyor. Geçtiğimiz günlerde arkadaşı Sait Helvacı bir araya gelerek paylaşımını sağladı. Helvacı yakın arkadaşı için çiğ köfte yapması da beğenildi.

İbrahim Tatlıses Ne Dedi?

İbrahim Tatlıses yaptığı paylaşım olarak;

"Artık kimin vefasız olduğunu çok iyi anladım. Halkımızın bana layık gördüğü imparator lakabına layık olmaya çalışıyorum. Her geçen gün sağlığım daha iyiye gidiyor. Konserlerim devam edecek." Açıklamasını yaptı.

Ünlü şarkıcının eski eşine yaptığı paylaşım olarak;

"Bazıları da vardır ki hiçbir şey yaşatmamışsa onları ne yapacaksın mesela? Ya hepten sileceksin ya da hiç anmayacaksın! Çünkü onlar anılmaya bile değmezler. İşte Allah insanları onlardan etmesin hele nankör hiç etmesin!' açıklamasını yapmıştı.

Görünüşe göre İbrahim Tatlıses, yeni kararlar doğrultusunda hareket ederek yeni sayfalar açmak istiyor. İbrahim Tatlıses, programları ve konserleriyle sevenleriyle bulaşmaya devam ediyor. 70 yaşındaki sanatçı, yeni kararları ve programı nasıl olacak şimdiden merak ediliyor. 

Eski eşinin suç duyurusunda bulunduğu iddia ediliyor. Henüz resmi açıklama gelmedi.