İbrahim Tatlıses'in Soyadı Değişik Bir Kızı Daha Ortaya Çıktı!

İbrahim Tatlıses'in Soyadı Değişik Bir Kızı Daha Ortaya Çıktı!

İbrahim Tatlıses'in çok sevdiği değerli kızı hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Soyadı farklı olan kızı hakkında bilinmeyenler ise şaşırttı. Peki ya sanatçı kimliği ile tanınan İbrahim Tatlıses'in kızı kimdir? Annesinin adı da merak ediliyor. İşte gündemde bomba etkisi yaratan o gelişme...

İbrahim Tatlıses, çocukları ve torunları ile adından söz ettiriyor. Oldukça geniş bir aileye sahip olması nedeniyle birkaç eski eşinden olan çocukları dikkat çekmekte. Öyle ki kimisi kendisi gibi sanatçı oldu kimisi ise farklı mesleklerle uğraşıyor. Peki ya kendisiyle soyadı paylaşmayan ünlü isim kim? İbrahim Tatlıses'in erkeğe benzettiği ve çok sevdiği çocuğu olan Dilan Çıtak hakkında bilinmeyenleri konuşacağız.

Dilan Çıtak Çok Merak Ediliyor!

İbrahim Tatlıses'in asi kızı olarak bilinen Dilan Çıtak, zaman zaman ani çıkışları ile gündeme gelmekte. Kendisinin sanatçı kişiliğini babasından aldığı düşünülüyor. Gündemde çok fazla yer almasa da babası ile olan diyaloğunun iyi olduğu bilinmekte. Hatta İbo Show programına da katılmıştı.

Babası Olduğunu Sonradan Öğrenmişti!

90'lı yıllarda ilişki yaşadığı Işıl Çıtak'tan olan kızı Dilan Çıtak, biyolojik babasının İbrahim Tatlıses olduğunu çok geç öğrendi. Öğrendikten sonra ise hem Çıtak hem de Tatlıses soyadını kullanmak için mahkemeye gitti. Çıtak soyadından vazgeçmeyişinin nedenini ise kendisini büyüten babası Cem Çıtak'a saygı duyması olarak açıkladı.