İbrahim Tatlıses'in Oğlu Ahmet Tatlı Ameliyattan Başarılı Şekilde Çıktı!

İbrahim Tatlıses'in Oğlu Ahmet Tatlı Ameliyattan Başarılı Şekilde Çıktı!

İbrahim Tatlıses'in oğlu olan Ahmet Tatlı, beyin ameliyatını başarılı bir şekilde geçirdi. Kendisine sorulan soruları yanıtlayan ünlü isim, merak edilenlere tek tek değindi. Sağlık durumu hakkında da bilgi verdi. Peki Ahmet Tatlı şu an ne durumda? İbrahim Tatlıses oğlu için neler söyledi?

Ahmet Tatlı, beyin ameliyatı sonrasında sağlık durumu çok merak edilmişti. Ünlü ismin sağlık durumu hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Ahmet Tatlı'nın açıklamalarıyla beraber beyin ameliyatı sonrasında önemli sözler sarf edildi. İbrahim Tatlıses'in oğlu olarak bilinen ünlü isim hakkında neler biliyoruz. Bizzat kendisinin açıklaması dikkat çekti. Sosyal medya bu gelişmeyi konuşur hale geldi. İşte Ahmet Tatlı'nın sağlık durumu hakkında son gelişmeler...

Ahmet Tatlı'nın Durumu Nasıl?

Ahmet Tatlı, ameliyat sonrasında sağlığının iyiye doğru gittiğini söyledi. Doktorlarına teşekkür eden ve onların efsaneleştiğini söyleyen Tatlı, babasından herhangi bir şekilde bahsetmedi. Soğuk algınlığı ve ameliyat sonrası toparlanma sürecini atlatmaya çalıştığını da belirtti.

İbrahim Tatlıses Konuşmadı!

Öte yandan İbrahim Tatlıses'in kamuoyuna herhangi bir açıklaması olmaması ise dikkat çekti. Oğlu ile arasının zaman zaman bozulduğu ve birbirleri ile küstükleri iddia ediliyordu. Dolayısıyla sosyal medyadan da olsa bir açıklamanın gelmemesi şaşırttı.