İbrahim Tatlıses'in Oğlu Ahmet Tatlı Rahatsızlandı! Şanlıurfa Ahmet Tatlı için Endişelendi!

İbrahim Tatlıses'in Oğlu Ahmet Tatlı Rahatsızlandı! Şanlıurfa Ahmet Tatlı için Endişelendi!

Güçlü sesi ve oynadığı filmlerle adından sıklıkla söz ettiren İbrahim Tatlıses, unutulmaz sanatçılar arasında yer aldı. Uzun yıllar boyunca başarılarıyla gündemle olan Tatlıses, geçirdiği kazadan sonra ekranlardan bir süre uzak kalsada zorlu mücadelesinin ardından tekrar sevenleriyle buluştu.

Ünlü şarkıcı son günlerde olumlu olumsuz birçok konuyla gündeme gelirken ilk eşi Adalet Tatlı’dan olma Ahmet Tatlı isimli oğlundan korkutan haber geldi. Ünlü sanatçının oğlunun apar topar beyin ameliyatına alındığı ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı, aldığı haberden sonra korkunç dakikalar yaşadı.

Ahmet Tatlı’nın Eski Eşinin Türkücü Ceylan Olduğu Ortaya Çıktı!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, aşk hayatıyla da bir dönem magazin gündemine bomba gibi düşüyordu. Adalet Tatlı ile sürdürdüğü evliliğinden Ahmet Tatlı adında bir oğlu olmuştu. Ünlü türkücü Ceylan ile evlenen Ahmet Tatlı’nın bu evlilikten bir oğlu olmuştu. Ceylan’la evliliğini kısa sürede noktalayan Tatlı, daha sonra Tülay Koçak ile ikinci kez nikah masasına oturdu.

Ahmet Tatlı’nın Sağlık Durumu Ciddiyetini Koruyor!

Apar topar beyin ameliyatına alınan Ahmet Tatlı’nın sağlık durumu konusunda da açıklama yapıldı. Tatlı’nın durumu ciddiyetini koruyor. Ayrıca İdo Tatlıses’in soluğu hemen abisinin yanında aldığı bilinirken İbrahim Tatlıses’den henüz bir açıklama gelmedi. Tatlıses’in aldığı bu haber karşısında nasıl bir tepki vereceği sevenleri tarafından merak ediliyor.