İbrahim Tatlıses'in Eski Eşi Üzücü Haberi Duyurdu! İbo'nun Büyük Oğlundan Üzücü Haber Geldi

İbrahim Tatlıses'in Eski Eşi Üzücü Haberi Duyurdu! İbo'nun Büyük Oğlundan Üzücü Haber Geldi

İbrahim Tatlıses'in oğlu olan Ahmet Tatlı, beyin ameliyatına girdi. Sağlık sorunları nedeniyle zor zamanlar geçiren Ahmet Tatlı adına annesi konuştu. Ameliyat sonrası Adalet Sara'nın sözleri bir anda gündem oldu. Peki Ahmet Tatlı'nın sağlık durumu nasıl? Beyin ameliyatından sonraki süreçte ilk açıklananlar...

Ahmet Tatlı, riskli bir beyin ameliyatına girdiği şeklinde haberler ile gündeme gelmişti. İbrahim Tatlıses'in oğlu olan ünlü isim hakkında yeni bir açıklama geldi. Açıklamayı ise bizzat Adalet Sara yaptı. Tatlıses'in ilk eşi olan Adalet Sara'nın söyledikleri ise milyonların dikkatini çekti. Ahmet Tatlı'nın sağlık durumu nedir? Pek çok kişi güncel gelişmeleri merak ediyor. Oğlunun ameliyatı ile ilgili henüz bir açıklamada bulunmayan İbrahim Tatlıses ise neler söyleyecek göreceğiz.

Adalet Sara Açıkladı!

Adalet Sara, oğlu Ahmet Tatlı'nın ameliyatı hakkında konuştu. Ameliyatın kritik geçtiğini belirterek sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu ifade etti. Bu açıklamadan sonra neler olacağı konusunda heyecanlı bekleyiş başladı. İlgi ve alakalarından ötürü sağlık çalışanlarından, kendisine çeşitli şekillerde ulaşan ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese de teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Tedavi Devam Ediyor!

Beyin ameliyatından sonra tedavinin sürdüğü öğrenildi. Henüz tam anlamıyla bir gelişmenin yaşanmadığı da gelen bilgiler arasında. İbrahim Tatlıses'in oğlu için neler söyleyeceği henüz kesinlik kazanmadı.