İbrahim Tatlıses Kızının Nikahında "HAYIR" dedi! Dilan Çıtak ile Levent Dörter Evlendi!

İbrahim Tatlıses Kızının Nikahında "HAYIR" dedi! Dilan Çıtak ile Levent Dörter Evlendi!

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak evlendi. 8 yıllık sevgilisi Levent Dörter ile hayatını birleştiren Çıtak, dikkatleri üzerine çekti. Düğüne öyle isimler katıldı ki adeta ünlü geçidine döndü. İşte İbrahim Tatlıses'in kızının düğününden çeşitli kareler...

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, 8 yıllık sevgilisi ile hayatını birleştirdi. Çiftin bir süredir evleneceği konuşuluyordu. Merakla beklenen düğün gerçekleşti ve düğüne ünlü isimler adeta akın etti. Dilan Çıtak ile Levent Dörter'in evlenmesi sevindirdi. Güncel gelişmeler ışığında bizleri neler bekliyor? Sizlerle merak edilenleri yanıtlayacağız. Öte yandan ikilinin evlenmesi esnasında bazı komik olaylar da yaşandı.

Nikah Memuruna İbrahim Tatlıses'ten Yanıt!

Nikah memurunun evlilik sorusuna karşın Dilan Çıtak'tan önce İbrahim Tatlıses'ten yanıt geldi. İbrahim Tatlıses, "evlenmeyi kabul ediyor musunuz" sorusuna kızından önce davranarak "Hayır" dedi. Bu gelişme sonrasında salon kahkahalara boğuldu. Sonrasında ise Dilan Çıtak "Evet" diyerek resmen evlenmiş oldu. Sevdiği insan ile hayatını birleştirdiği dakikalar saniye saniye görüntülendi.

Düğüne Ünlü İsimler Katıldı!

İbrahim Tatlıses'in daveti üzerine düğüne ünlü isimlerin katıldığı belirtildi. Bu gelişmeler eşliğinde Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncusu Oktay Kaynarca başta olmak üzere, düğüne Demet Akalın, Tan Taşçı, Berkay, Baha, İdo, Fatih Ürek gibi isimler de katıldı.