Kızılcık Şerbeti Dizisinde Yeni İki Ayrılık! Yiğit Kirazcının Canlandırdığı Rüzgâr Karakteriyle Diziden Ayrılıyor!

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Yeni İki Ayrılık! Yiğit Kirazcının Canlandırdığı Rüzgâr Karakteriyle Diziden Ayrılıyor!

Türk televizyonunun sevilen yapımlarından biri olan "Kızılcık Şerbeti" dizisi, yaklaşan 66. bölümüyle sezon arasına girmeye hazırlanıyor. Bu önemli dönem öncesinde, dizinin izleyicileri büyük bir merak ve heyecanla yeni gelişmeleri bekliyor.

Türk televizyon dünyasının sevilen yapımlarından biri olan "Kızılcık Şerbeti" dizisi, sezon arasına girmeden önce izleyicilere büyük bir heyecan yaşatacak. Dizinin 66. bölümü, gelecek hafta cuma günü ekrana gelecek ve sezon arasına giriş yapacak.

Umut Karakterini Canlandıran Serkan Tınmaz da Diziden Ayrılıyor

Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınan son bölümde, toplamda 4 ayrılık yaşanacak. Bu ayrılıklardan ilki, Rüzgâr karakterine hayat veren ünlü oyuncu Yiğit Kirazcı'nın diziden ayrılması olacak. İkinci ayrılık ise Umut karakterini canlandıran Serkan Tınmaz'ın diziden vedasıyla gerçekleşecek.

kizilcik-serbeti-ask.jpg

Dizinin 65. Bölümü Reytinglerde Zirvedeki Yerini Korudu

Dizinin 65. bölümü, yayınlandığı gece Tüm Kişiler, AB Sosyoekonomik Statü ve ABC1 kategorilerinde yüksek reytingler elde ederek zirvedeki yerini korudu. Bu başarılı performansıyla "Kızılcık Şerbeti" dizisi, izleyicilerden büyük beğeni topladı ve adından sıkça söz ettirdi.

Dizinin Takipçileri Yeni Sezonun Heyecanını Bekliyor

Sezon arasına girmeden önce "Kızılcık Şerbeti" dizisinin 66. bölümüyle ekranlara gelecek olması, dizinin takipçileri arasında büyük bir heyecan yarattı. İzleyiciler, dizinin yeni sezonunda neler yaşanacağını merakla bekliyor ve karakterlerin geleceğiyle ilgili tahminlerde bulunuyor.