İbrahim Tatlıses Acı Gününü Gözyaşları İle Duyurdu! İbrahim Tatlıses'in Kardeşi Vefat Etmiş..

İbrahim Tatlıses Acı Gününü Gözyaşları İle Duyurdu! İbrahim Tatlıses'in Kardeşi Vefat Etmiş..

İbrahim Tatlıses, kardeşleriyle ilgili yaptığı açıklama ile herkesi üzdü. Öyle ki hayatını kaybeden kardeşinden söz ederken gözyaşlarına boğuldu. Peki ya ünlü isim hakkında neler biliyoruz? İbo Show'da yaptığı açıklama gündemde bomba etkisi yaratmıştı.

İmparator, son zamanlarda yaptığı açıklamalar ile konuşuluyor. Öyle ki hakkında bazı detaylara da yer verildi. Program esnasında söyledikleri ile herkesi şaşırttı. Kardeşleri hakkında bilgi verirken gözyaşlarına hakim olamadı. Dolayısıyla yaptığı konuşma milyonlarca kez dinlendi. Hayatını kaybeden kardeşinden bahsederken kelimeler boğazına düğümlendi.

İzleyicileri de Duygulandırdı!

Vefat eden kardeşinden söz eden İbrahim Tatlıses, yaptığı açıklamada ‘’Biz 8 kardeşiz. Bir tanemiz rahmetli oldu. Mustafa… Allah onu bize çok gördü demek ki… Neyse olsun diğer kardeşlerim var’’ sözlerine yer verdi. Dolayısıyla kendisini yakından takip edenler de sosyal medya üzerinden onun duygusuna ortak oldu.

Kardeşlerinin İsimlerini Saydı

Öte yandan İbo Show'da kardeşlerinin isimlerini tek tek sayan Tatlıses, ‘’ Mahmut, Medine, Zeliha, Mubine ve Hadine Tatlı’’ dedi. Kendisiyle ilgili çeşitli detayları da paylaşmayı ihmal etmedi. Ailesi hakkında bilinmeyenler ise tek tek ortaya çıkmış oldu. Kardeşlerinden daha önce bu kadar detaylı söz etmediği biliniyor.