Hande Soral Verdiği Pozla Herkesi Şaşkına Uğrattı!

Hande Soral Verdiği Pozla Herkesi Şaşkına Uğrattı!

Hande Soral ,yaptığı paylaşım ile gündemdeki yerini aldı. Güzel oyuncu, İsmail Demirci ile sahibi olacakları bebeğiyle birlikte poz vermiş oldu. Hamileliğin son aşamalarına geldiği anlaşılıyor. Oyuncu arkadaşları da kendisine yorum attı. İşte Hande Soral'ın son hali...

Hande Soral, İsmail Demirci ile 2017 yılında hayatını birleştirmişti. Çiftin çocuk sahibi olacağı biliniyor. Dolayısıyla Hande Soral'ın yaptığı paylaşım büyük ses getirdi. Karnındaki bebeği ile oldukça estetik bir poz verdiği görüldü. Bu paylaşıma binlerce beğeni gelirken  bir o kadar da yorum yapıldı. Ünlü isimler çeşitli yorumlarla oyuncu arkadaşını tebrik etti. Peki hangi ünlüler yorum attı?

Hamilelik Pozu Gündem Oldu!

Güzel oyuncunun hamilelik pozu bir süre daha konuşulacak gibi duruyor. Dolayısıyla bu gelişmelerle birlikte neler yaşanacağı gözler önüne serilecek. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü isme dair bilinmeyenler tek tek ortaya çıktı. Üstelik yapılan bazı açıklamalar da ilgi görüyor. Oğlunun ismi hakkında da konuşan ünlü isim, Ali Demirci'den söz etti ve oğluna Ali adını koyacaklarını belli etti.

Ünlü İsimlerden Yoğun İlgi!

Ünlü isimler  Hatice Şendil, Aslıhan Gürbüz, Melike İpek Yalova, Selen Öztürk, Hatice Aslan ve Ahu Sungur başta olmak üzere sayısız ismin güzel yorumlar attığını görüyoruz. Bu nedenle gündeme bomba gibi düşen haber sonrasında Hande Soral'ın kaç aylık hamile olduğu da merak edildi.