Hande Erçel ve Kerem Bursin Artık Görüşmüyorlar! Hande Erçel ve Kerem Bursin Yoksa Ayrıldı mı?

Hande Erçel ve Kerem Bursin Artık Görüşmüyorlar! Hande Erçel ve Kerem Bursin Yoksa Ayrıldı mı?

Hande Erçel, Kerem Bursin ilgili yeni haber duyunca araları açıldı. Kerem Bursin Demet Özdemir ortak bir projeye dahil olacağı iddia ediliyor. Bu durum Hande Erçel’e sorulunca bundan haberi olmadığını söyleyerek Kerem Bursin’e tavır aldı. Gazetecilerden öğrenilen haber sonrasında ünlü çiftin son durumu ne halde detaylar haberimizde paylaşıldı.

Hande Erçel ve Kerem Bursin daha önceden araları açılmıştı. Bu durum tekrardan başlayarak alevlendi. Yaşanan durum gazetecilerin verdiği sorudan sonra çıktı. Hande Erçel’e soru soran gazeteci dijital içerik projesi olarak Kerem Bursin ve Demet Özdemir başrol oynayacağı yer aldı. Bu durumu gazetecilerden öğrenme sonrasında ünlü oyuncuya karşı tavır aldı.

Hande Erçel ve Kerem Bursin Son Durumu

Hande Erçel evine gelen Kerem Bursin’i içeri almadı. Buna karşılık olarak gelişen olaylardan haberi gazetecilerden öğreniyorum diyerek kapıdan geri çevirdiği söylendi. Kerem Bursin “Benim de haberim yoktu yeni öğrendim” cevabını verse de karşılıksız kaldı. Kerem Bursin, Hande Erçel’in gönlünü almaya çalışıyor. İkinci kez veren bu sıkıntıdan sonra da sosyal medya üzerinden de Hande Erçel’i destekleyen sayısı fazla bulunuyor.

İlerleyen süreçte ne tür haberler gelecek göreceğiz. Ayrıca Kerem Bursin ve Demet Özdemir yeni projesi oldukça konuşulacak proje olarak yer alabilir. Son zamanlarda sıklıkla duyulan iki ünlü oyuncunun ne tür rolde olacağı da hayranları tarafından merakla beklenen haberler arasında yer alıyor.