Hadise ve Reza Zarrab Mesajları İfşa Oldu mu? Acun Ilıcalı Detayı Şaşırttı

Hadise ve Reza Zarrab Mesajları İfşa Oldu mu? Acun Ilıcalı Detayı Şaşırttı

Hadise ve Reza Zarrab arasındaki mesajları okuyanlar ne diyeceğini bilemedi. Öyle ki duyunca sizler de şok olacaksınız. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken ihanet gelişmesinde Acun Ilıcalı'nın da adı geçmekte. Hadise'den gelen açıklamalar da gündem oldu. Seren Serengil'den bomba iddialar geldi.

Seren Serengil, iddialar doğrultusunda elinde mesajlar olduğunu ve bu mesajları okuduğunda çok şaşırdığını söylemişti. Hadise ve Reza Zarrab yasak aşkına ithafen yaşanan bu olayla birlikte çeşitli detaylar paylaşıldı. Acun Ilıcalı'nın adının geçmesi garip karşılandı. Söylemezsem Olmaz programında açıklanan bu mesajlar magazin gündeminde bir süre daha kalacak gibi.

Reza'dan Acun Hakkında Sözler!

Reza Zarrab, iddialara göre Hadise ile telefonda mesajlaşırken "Acun'un kalıbına tüküreyim" gibi bir cümle kullanıyor. Hadise'nin ise Acun'u savunmak yerine "Sorma" diye yanıt verdiği görüldü. Bu gelişme sonrasında programı izleyenler de şok oldu. Söylemezsem Olmaz programındaki bu detaylar dikkat çekti.

İddialar Doğru mu?

Reza Zarrab ve Hadise arasında gerçekleştiği belirtilen görüşmenin gerçek olup olmadığı soruluyor. İddialara ithafen bizleri nelerin beklediğini en kısa sürede öğreneceğiz. Bu noktada büyük gelişmeler yaşanabilir.