Hadise Reza Zarrab İle İlişki mi Yaşıyor? İbrahim Tatlıses'ten Açıklama Geldi!

Hadise Reza Zarrab İle İlişki mi Yaşıyor? İbrahim Tatlıses'ten Açıklama Geldi!

İbrahim Tatlıses, Hadise ve Reza Zarrab ilişkisine dair bazı açıklamalarda bulundu. Pek çok kişinin beklemediği şekilde yapılan açıklamalar şok etkisi yaratacak. Güncel bilgileri sizlerle paylaşacağız. Magazin dünyasında neler olduğunu açıklıyoruz.

Son zamanlarda ortaya atılan Hadise'nin ve Reza Zarrab'ın görüştüğüne dair iddia şok etkisi yarattı. Hadise ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. İbrahim Tatlıses'in Seren Serengil'in sunuculuk yaptığı programa bağlanarak açıklama yapması şok etkisi yarattı. İşte ünlü isimden gelen açıklamalar...

İbrahim Tatlıses Yalanladı!

İbrahim Tatlıses, Seren Serengil'e yaptığı açıklama ile büyük fark yarattı. Pek çok kişinin şaşırdığı bu açıklama sonrasında çeşitli ifadelere yer verildi. Ünlü isim neler söyledi? Tatlıses'in ifadesine göre ikili arasında hiçbir şey yok.

Seren Serengil Açıkladı

Seren Serengil yaptığı açıklamada "Reza, İbrahim Tatlıses tarafından öz oğlu gibi seviliyor. İbrahim Tatlıses bu durumun doğru olmadığını söylüyor. Reza’nın Hadise ile bir ilişkisi yok” ifadesine yer verdi. Dolayısıyla beklentiler yakın zamanda yanıt bulacak. Bakalım taraflardan ek bir açıklama gelecek mi onu da zamanla göreceğiz.