Gülşah Saraçoğlu'ndan Demet Akalın İçin Söyledikleri Herkesi Üzdü!

Gülşah Saraçoğlu'ndan Demet Akalın İçin Söyledikleri Herkesi Üzdü!

Gülşah Saraçoğlu ve Demet Akalın'ın arası neden bozuldu merak ediliyordu. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Bizleri nelerin beklediğinden söz edeceğiz. Son zamanlara damgasını vuran dizide inanılmaz olaylar yaşanıyor. İkilinin arası yasak aşk iddiası ile bozulmuştu.

Gülşah Saraçoğlu, bir süre önce yasak aşk iddiası ile gündeme gelmişti. Demet Akalın'ın ise kendisi için "ben onu uyardım" demesi şaşırttı. Bu gelişmeden sonra ikilinin arkadaşlığı sona erdi. Gülşah Saraçoğlu ise "Adını bile anmak istemiyorum. Öteki dünyada onunla karşılaşmamak için hakkımı helal ettim"  açıklaması ile gündeme geldi.

Katarsis Programına Katıldı!

Gülşah Saraçoğlu, katıldığı Katarsis programında farkını ortaya koydu.   "Seni kırmış ya da üzen biri yanına otursa ne yaparsın?"  sorusu üzerine  "Kalkar giderim. O kişi benim hayatımı mahvetti, ellerine sağlık. İlişki yaşadığım biri değildi. Geçmedi, hayat boyu da geçmeyecek. Çok kızgın ve öfkeliyim. Ona her şeye rağmen hakkımı helal ettim, öteki dünyada karşılaşmamak için" açıklamasında bulundu.

Demet Akalın'a Gönderme Yaptı!

Gülşah Saraçoğlu, Demet Akalın'a göndermede bulunarak "O dönem bir isimden bahsedildi. Biz de sanatçı kız arkadaşımla 'kim acaba bu' diye konuşuyorduk. Telefonum bir anda susmamaya başladı. Bunun gerçekten olduğuna dair ellerinde görüntüler olduğunu, bir yere gidildiğini söylüyorlar. Sadece izledim. Adını bile anmak istemediğim kadın bana mesaj atarak 'acaba sen bir daha oraya gitmesen mi?" diyor. Ben oraya davetli olarak değil, paramı vererek gidiyorum. Daha sonra televizyonlara çıkarak 'ben onu uyardım' dedi. Vah vah... Herkes onun olayı doğruladığını düşündü. Ben çıkıp senin de geçmişinde bunlar vardı demedim. Benimkiler doğru şeyler ama bana ne. Çoluğu çocuğu olan bir insan. Bana hiç yakışmaz." açıklamasını yaptı.