Fahriye Evcen İkinci Çocuğu Kucağına Alacak! Diziden Bu Yüzden Ayrıldı!

Fahriye Evcen İkinci Çocuğu Kucağına Alacak! Diziden Bu Yüzden Ayrıldı!

Fahriye Evcen diziden neden ayrıldı diye merak edilirken hamilelik haberi ortaya çıktı. Başarılı oyuncu, kendisiyle ilgili sorulan sorulara yanıt verdi mi? Burak Özçivit ikinci defa baba olabilir. İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.--

Fahriye Evcen, bu sezon TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'da güzel bir performans sergiledi. Oyuncunun başarılı bir şekilde Akça Hatun'a hayat vermesi sevindirdi. Ancak sürpriz şekilde sezon finalinde diziden ayrılması da bir o kadar üzdü. Ünlü oyuncu diziden ayrılırken yaşananlar gözler önüne serildi. Peki ya sevilen isimle ilgili neler biliyoruz? Oyuncunun diziden neden ayrıldığı ortaya çıktı.
Fahriye Evcen Hamile mi?
Fahriye Evcen'in hamile olduğu belirtiliyor. Güzel oyuncu, ilk bebeklerinden sonra ikinci defa hamile olduğunu açıklamadı. Ancak sosyal medyada böyle bir iddia ortaya çıktı. Burak Özçivit'ten de hamilelik konusuyla bağlantılı bir ifadesi yok.
Bu Yüzden mi Ayrıldı?
Öte yandan güzel oyuncunun diziden bu yüzden mi ayrıldığı soruluyor. Kendisi konuyla ilgili henüz tam anlamıyla bir açıklama yapmasa da güncel gelişmeleri aktarmayı sürdüreceğiz. Oyuncunun ekranlara vedasında hamilelik nedeni olabilir. Ailesiyle daha fazla vakit geçirmek istediği de biliniyor.